Het perfecte Valentijnscadeau dankzij Lucardi Juwelier

Net zoals de meeste meisjes hou ik ontzettend veel van juwelen, maar deze kunnen soms best wel prijzig zijn. Onlangs ontdekte ik een hele leuke juwelenwebshop. Ben je nog op zoek naar het perfecte Valentijnscadeautje voor jouw vriend/vriendin of wil je jezelf eens goed verwennen? Neem dan snel een kijkje naar de webshop van Lucardi Juwelier.

Over Lucardi Juwelier zelf

Met maar liefst 101 winkels is Lucardi Juwelier een van de grootste juweliersketen in Nederland. Lucardi Juwelier onderscheidt zich op een aantal punten van de traditionele juwelier. Het open winkelfront is zeer uitnodigend; je loopt er zo naar binnen. De winkels zijn zo ingericht dat je zelf je keuze kunt maken. Ook zal je de winkels steeds herkennen dankzij de paarse kleur.

Lucardi Juwelier winkel

Bij Lucardi kun je terecht voor de allerlaatste trends, maar ook voor de bekende klassiekers. Het assortiment bestaat uit een brede collectie sieraden in goud, zilver, staal, goldplated en bijou.

Enkele voorbeelden

Ik mocht van Lucardi Juwelier enkele producten shoppen. Ik koos drie verschillende juwelen zodat jullie een goed zicht hebben van het Lucardi’s assortiment. Onderstaande juwelen zijn ook ideaal voor Valentijn.

Horloge

Lucardi Juwelier heeft een ontzettend groot assortiment aan dames horloges en heren horloges. Voordat ik de webshop bezocht had, dacht ik dat ze bij Lucardi enkel goedkope merken zouden verkopen, maar dat is helemaal niet het geval. Op Lucardi Juwelier vind je ook enkele bekendere merken als Casio, Esprit en Pulsar terug.

Ik koos voor een prachtige rosé-gouden horloge van Regal. Ik had nog nooit eerder van dit merk gehoord, maar toen ik deze horloge zag was ik op slag verliefd! In de horlogekast is de horloge versiert met heel wat glitters, totally me.

Regel

Toen ik de horloge bestelde dacht ik dat het om een heel klein en fijne horloge ging. Jammer genoeg, is de horlogekast veel te groot voor mij. Persoonlijk pas ik beter met iets kleinere en fijnere horloges. Maar dit is echt helemaal mijn eigen fout. Ik was zo onder de indruk van de horloge dat ik niet gekeken had naar de diameter van de horlogekast. Op de webshop van Lucardi Juwelier staat er steeds in de beschrijving hoeveel diameter de horlogekast bedraagt. Moest je dus online een horloge willen bestellen, raad ik je zeker aan om goed naar de beschrijving te kijken.

Armband

Ik ben niet echt een meisje die veel armbanden draagt, maar toen ik aan het rondkijken was op de webshop viel er mij onmiddellijk één armband in het oog. Een heel fijn armbandje met een hartje erin. Ideaal voor Valentijn.

Heb je zelf geen Valentijn dit jaar? Doe jezelf eens een cadeautje en koop jezelf een Valentijnscadeau.

Juwelendoosje

Naast de standaard juwelen zoals oorbellen, armbanden, horloges,… kan je bij Lucardi Juweliers ook terecht voor prachtige juwelen doosjes. Ik was al een lange tijd op zoek naar mooie (Instagramproof) juwelendoosjes en deze vond ik uiteindelijk bij Lucardi Juweliers. Een prachtige rosé-gouden doosje.

Rosé-gouden juwelendoosje

Wanneer je dit juwelendoosje cadeau geeft, zal je vast scoren! Het juwelendoosje is ook te koop in grotere maten.

Mooie juwelen aan budgetvriendelijke prijs

Twijfel niet langer en plaats nog vandaag jouw Lucardi Juweliers bestelling. Verzendkosten naar België bedragen steeds €2,99 voor bestellingen onder de €29,99. Vanaf €30 is het gratis.

Wanneer je voor 16 uur jouw bestelling plaatst (tijdens de werkdagen), dan wordt het pakketje nog de volgende dag geleverd.

Dit blogbericht bevat producten die mij werden opgestuurd door Lucardi Juweliers.

One Reply to “Het perfecte Valentijnscadeau dankzij Lucardi Juwelier”

  1. Ik heb je genomineerd.
    Neem je een kijkje op:
    https://kool-family.com/2018/02/08/de-sunshine-blogger-award/ ?
    Fijn weekend!
    Kris

Geef een reactie