Maybelline x Gigi Hadid collectie

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat Maybelline onlangs uitkwam met een gloednieuwe collectie: de Gigi Hadid collectie. De oudroze verpakking met gouden letters waren bij mij de doorslaggevende factor waarom ik deze collectie uiteindelijk heb aangekocht.

Gigi Hadid

Maybeline x Gigi Hadid

De Gigi Hadid collectie bevat onder andere matte lipsticks, lipliners, mascara, oogschaduwpalettes en getinte primers. Beter gezegd: alle producten die je dagdagelijks gebruikt.

Mijn voorkeur ging uit naar een prachtige oudroze lipstick en een oogschaduw palet.

Achter deze collectie zit ook het verhaal van Gigi Hadid. Haar collectie heet Coast to Coast, een hele toepasselijke naam aangezien zij in Los Angeles (West Coast) geboren is, maar in New York City (East Coast) woont. Doordat ze steeds reisde naar deze twee kuststreken besloot ze ook om haar collectie in twee onder te verdelen: East Coast Glam en de East Coast Glow.

De East Coast Glam is uitdagend en sexy. Hierin zitten voornamelijk nude kleuren.De West Coast Glow bevat warme, glowy kleuren en opvallende rode lipsticks.

De lipstick: Erin

Toen ik de Gigi Hadid collectie zag, was ik op slag verliefd op de kleur Erin. Erin is een prachtige oudroze nudekleur. Deze kleur  heb ik nog nooit eerder gezien en achteraf gezien heb ik er ontzettend veel spijt van dat ik deze niet twee keer aangekocht heb.

Een goede lipstick betekend voor mij ook dat deze mijn lippen helemaal niet uitdroogt. En dat is zeker het geval bij deze lipstick van Gigi Hadid. Wanneer ik deze aanbreng voelt het net alsof ik Labello aan heb gebracht en dat is echt een zalig gevoel.

In de collectie zit ook nog de bijhorende lipliner die je kan aankopen. Ik heb dit niet gedaan omdat dit bij mij niet zo veel verschil uitmaakt. Persoonlijk vind ik het een overbodige luxe, vandaar heb ik deze dus niet mee uitgetest.

Op onderstaande foto zie je hoe de lipstick bij mij staat.

Gigi Hadid oogschaduwpalet

Naast een lipstick gaf ik mezelf ook een oogschaduwpalet cadeau. De Gigi Hadid collectie bevat twee verschillende oogschauwpaletten. Ik koos voor “GG15 Warm/Chaud“, omdat deze onmiddellijk mijn aandacht trok. Het oogschaduwpalet bevat ook gouden accenten, dit zijn tinten waar ik ontzettend veel van hou.

Met oudjaar creëerde ik met dit oogschaduw palet een ontzettend mooie ooglook. Heel natuurlijk, maar toch nog feestelijk genoeg.

Ik was ook ontzettend verschoten hoe goed deze oogschaduw blijft zitten. Op het einde van de avond was er helemaal niets verschoven en leek mijn ooglook nog gloednieuw. Jammer trok ik hier met oudjaar geen foto van…

Algemeen

Stiekem hoop ik dat Maybelline zich bedenkt en ervoor zorgt dat de Gigi Hadid standaard in hun assortiment zit. Het zijn allemaal stuk voor stuk prachtige producten. Zeker de lipsticks.

Als je nog de kans hebt om een van deze producten aan te kopen dan moet je echt helemaal niet twijfelen!

Heb jij deze collectie al eens uitgetest?

 

 

 

3 Replies to “Maybelline x Gigi Hadid collectie”

  1. Ik ben echt gek op die nieuwe collectie van Gigi Hadid voor Maybelline. De kleuren zijn prachtig! 🙂 Wat een fijne blog heb je, wat denk je ervan elkaar te volgen? xoxo

    1. Oh zo lief om dit te horen xx

  2. Ik had ook wel een crush op de paletten van Gigi! Toch maar niet gedaan omdat ik al heel wat paletten heb en ook wel wat dezelfde kleuren, maar het bleef moeilijk om er in de winkel langs te lopen… 😉

Geef een reactie