5 originele cadeautips dankzij Design Originals

Een origineel kerstcadeau vinden is niet altijd gemakkelijk. Gewoonlijk kopen we met z’n allen massaal parfums of geschenksets omdat we toch niets beters kunnen bedenken. Onlangs ontdekte ik een hele fijne winkel/webshop, waar je originele cadeaus kan kopen: Design Originals.

Design Originals is een Belgische winkel/webshop die uitsluitend originele stuks verkoopt. Hun motto is: “Hoe origineler, hoe beter”. Oorspronkelijk dacht ik dat Design Originals enkel verlichting verkocht. Maar nadat ik hun pop-up in Vilvoorde bezocht, ontdekte ik dat Design Originals veel meer te bieden heeft.

Ben je nog op zoek naar een leuke kerstcadeau? Lees dan snel de volgende 5 originele cadeautips dankzij Design Originals.

5 originele cadeaus volgens Design Originals

1. De mini nachtlampjes

Op zoek naar een leuk kerstgeschenk voor kleine kindjes? Dan is de mini nachtlamp jouw redding. Deze nachtlampjes geven een mooie, zachte gloed in het donker. Ideaal om alle monstertjes weg te houden!

In het figuurtje zit een LED-lampje waardoor het niet heet wordt en dus veilig voor kinderhandjes.

De mini nachtlampjes kosten €12,95 en zijn beschikbaar in verschillende figuurtjes.

2. Het wereldbekende letterbord

 

Zoek je een leuk cadeautje voor iemand die veel aandacht besteed aan zijn/haar Instagram feed? Koop dan zeker dit wereldbekende letterbord.

Tip: schrijf alvast een leuke tekst op het letterbord vooraleer je deze aan iemand afgeeft.

Het letterbord is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten. De prijs hiervan ligt tussen de €54 en €89.

3.Het ideale cadeau voor de boekenfanaten

Koop eens een leuke boekenlegger in plaats van een nieuw boek voor een boekenworm. Niet zo’n fan van de boekenleggers met beentjes aan? Bij Design Originals kan je zelfs boekenleggers met een drakenstaart, een unicorn, een wolf,… kopen.

Deze unieke boekenleggers worden overigens handgemaakt in het atelier van MyBookmark in Kiev (Oekraïne).

Deze boekenleggers kosten gemiddeld: €24.

4. De neon lamp

Het ideale cadeautje voor de hipsters onder ons. Bij Design Originals heb je de keus tussen een neon wolk (geel of blauw), neon hart (geel of roos), neon bliksem (blauw of geel) en een neon love lamp (geel of roos).

Deze neon lamp is gemaakt van plastic waardoor hij ook gebruikt kan worden in een kinderkamer.

Deze neonlamp heeft ook een aan- en uitschakelaar, wat zeker een pluspunt is. Achteraan het lampje zit er ook een haakje waardoor het eenvoudig op te hangen is.

De neonlampen kosten gemiddeld €49. De neon love lamp kost €59.

5. ToCharge Power Bank

Soms gebeurt het wel eens dat je iets moeten opzoeken, maar dat je net op dat moment met een platte batterij zit. Dan is de ToCharge Power Bank jouw redmiddel. Dankzij deze powerbank kan je je smartphone tot wel 3 keer opladen.

Ook beschikt deze powerbank over 2 aansluitingen, waardoor je twee apparaten tegelijkertijd kan opladen.

Deze powerbank is te koop voor maar liefst €52.

Locatie

Ben je benieuwd naar de producten van Design Originals? Bezoek dan snel hun nieuwe pop-up store in Vilvoorde (Ortshuis in de Leuvensestraat 29 in Vilvoorde) of kom eens een kijkje nemen in de winkel.

Adres winkel: Mechelsesteenweg 313 – 1800 Vilvoorde (voor GPS geef Mechelsesteenweg 590 of 592 in, dan komt u recht voor de deur uit). 

Voor de last-minute shoppers opent Design Originals op zondag 24 en 30 december haar deuren van 10u tot 16u. Geen reden meer om op kerstavond of oudjaar af te komen met een saai cadeautje!

Indien Vilvoorde iets te ver is voor jou, dan kan je deze producten ook steeds aankopen via de webshop.

Deze blogpost werd geschreven in samenwerking met Design Originals.

2 Replies to “5 originele cadeautips dankzij Design Originals”

  1. Dat letterbord is echt geweldig!

    1. Inderdaad! Staat ook al op mijn kerstlijstje! ?

Geef een reactie