De Wonder’Fully Real Mascara van Rimmel

De zoektocht naar de perfecte mascara is nooit gemakkelijk. Elke keer ben ik weer op zoek naar de ideale mascara, maar steeds doen ze toch niet wat ze beloven. Enkele weken geleden kocht ik de nieuwe Wonder’Fully Real Mascara van Rimmel. Zou dit dan eindelijk een mascara zijn die doet wat hij beloofd?

Wonder’Fully Real Mascara

De Wonder’Fully Real Mascara van Rimmel beloofd de enige mascara te zijn die voor een adembenemende lengte en volume zou zorgen. Deze mascara is eveneens de eerste mascara die ik van Rimmel uitprobeer. Qua foundations vind ik Rimmel het beste drugstore merk, maar qua mascara blijf ik steeds hangen bij L’Oréal of Maybelline.

Wat mij onmiddellijk aantrok aan deze mascara was natuurlijk de roze kleur. Persoonlijk vind ik ook dat dit de mascara heel luxueus eruit doet zien. Love it!

Deze mascara bezit 11ml product (of 0.37 oz).

Wat deze mascara zo speciaal maakt is het feit dat in deze mascara keratine inzit. Wat zorgt voor langere wimpers. De Wonder’Fully Real Mascara bevat een siliconen borsteltje met kunststofhaartjes.

Mijn ervaring

Mijn ervaring met de Wonder’Fully Real Mascara is best wel positief. Voordat ik dit product getest had, las ik heel wat negatieve reacties hierover. Sommige zeiden dat hij helemaal geen lengte aanbrengt, anderen zeiden dan weer dat hij je wimpers aan elkaar doet klonteren etc.

Dit is (nog) niet het geval geweest bij mij. Ik denk dat dit pas echt gebeurt wanneer je hier meerdere lagen van aanbrengt.

Dankzij deze mascara krijgen mijn wimpers een heel mooie naturelle look en daar hou ik wel van. Het siliconen borsteltje voelt ook ontzettend goed aan en glijdt over mijn wimpers.

Heb jij deze mascara al eens uitgetest? Wat was jouw ervaringen?

6 Replies to “De Wonder’Fully Real Mascara van Rimmel”

 1. Ik ben deze mascara momenteel ook aan het testen. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik de mascara wat vind of niet. Hij brengt meteen super veel mascara in een keer aan. Ik twijfel nog of dat dat komt omdat de mascara nog nieuw is en dus niet veel gebruikt. Of dat dat komt omdat de mascara simpelweg zo is.

  Als ik de helft van het product van het borsteltje eraf haal, dan werkt de mascara top. Doe ik dat niet is het echt een ramp.. Fijn dat de mascara voor jou wel werkt!!

  1. Oh dat is wel heel vreemd, bij mij is dat zeker niet het geval. Wat je misschien kan doen is eens je borsteltje helemaal schoonmaken en er dan eens insteken. Misschien lag deze al een tijdje in de winkel waardoor het borsteltje al van in het begin veel mascara heeft..
   Wel vreemd dat dit bij jou zo is

   1. Oh goede tip, ga ik eens proberen. Thanks!

 2. Klinkt goed! Ik ben erg tevreden over de Masterpiece Max maar hij is best duur… Rimmel staat vaak in promotie, het moment om hem eens te proberen 🙂

  1. Ja zeker eens doen! Ik ben er heel blij over 😀

 3. Ik vind ’em heel fijn eigenlijk! Het enigste wat me een beetje stoort is dat bij het reinigen van mijn wimpers s’avonds dat de ‘fibers’ die in de mascara zitten om meer lengte/volume geven zo wat loskomen in hele kleine stukjes. Een beetje een karweitje om te verwijderen maar ik ben er wel tevreden van!

Geef een reactie