Breng kleur in jouw nieuwjaarsoutfit dankzij My Color Passport

My Color Passport

Kies jij telkens voor dezelfde kleur en wil je met de feesten eens iets anders dragen? Met My Color Passport heb je steeds een persoonlijke kleurencoach bij de hand.

Net zoals velen onder ons, wil ik met Nieuwjaar een leuk en fashionable outfit aandoen. Maar ik merk dat ik vaak naar de traditionele kleuren, zoals zwart, grijp. Om dit patroon te doorbreken besloot ik om eens een kleurenanalyse bij My Color Passport te doen. Zo kan ik dit jaar eens op zoek gaan naar een andere kleur.

Wat is My Color Passport?

My Color Passport is een persoonlijke en budget-vriendelijke kleurencoach (in de vorm van een applicatie) die jou kleuren aanreikt die bij jou passen.

Wanneer je vroeger een kleurenanalyse bij My Color Passport wou, moest je hiervoor bij een My Color Passport expert zijn. Sinds kort kan je de analyse vanuit je zetel doen op je eigen smartphone!

Tijdens de persdagen kreeg ik van mommyblogger Leonie 4 My Color Passport kaartjes, waarvan ik er 3 mag uitdelen onder mijn volgers om een kleurenanalyse uit te voeren op de applicatie. Dit vond ik ontzettend lief.

De applicatie

Toen ik thuiskwam van de persdagen was ik zo benieuwd dat ik het maar onmiddellijk wilde uitproberen. Na nog geen 5 minuten was mijn persoonlijke kleurenpaspoort klaar. Volgens de applicatie is mijn persoonlijke kleurenpaspoort #MyCP LONDON.

De blauwe kleuren waren zeker een verrassing voor mij. Ik draag gewoonlijk heel veel rood en bordeaux, maar buiten een jeansbroek hangt er niet veel blauw in mijn kleerkast. Dit is zeker een van de kleuren waar ik mee zal experimenteren.

Op deze applicatie kan je ook zien welke jouw persoonlijke trendkleuren zijn en welke make-up het mooiste bij jou zou passen.

My Color Passport heeft ook een camera functie waarbij je een foto van jezelf kan nemen. Nadat je dit gedaan hebt, vertelt de applicatie jou onmiddellijk of deze kleuren al dan niet bij jou passen. Dit kan je zowel doen met een foto die je op het moment zelf maakt of met een foto die in het verleden getrokken is.

Ben je nog op zoek naar een leuke handtas of horloge die bij jouw kleurenpaspoort past? Dan kun je deze aankopen via de shop van My Color Passport.

My Color Passport Gift Card – Giveaway

WIN WIN WIN! ???
Kies jij telkens voor dezelfde kleur en wil je met de feesten eens iets anders dragen? In samenwerking…

Geplaatst door About Joyce op maandag 20 november 2017


Wil jij met de feesten eens wat anders dragen dan dat je gewoonlijk doet? Doe dan snel mee met mijn giveaway op Facebook, want ik geef 3 My Color Passport giftkaarten weg voor jou en twee andere vriendinnen/vrienden.

Samen met deze drie giftkaarten krijg je ook nog eens een set wimpers van Eylure en twee doosjes met valse nagels. Zo hoef je je hierover al geen zorgen te maken.

Good luck en tot volgende week!

2 Replies to “Breng kleur in jouw nieuwjaarsoutfit dankzij My Color Passport”

    1. Dank je! Nogmaals bedankt voor de kaarten! 😀 xx

Geef een reactie