Zoella Beauty is eindelijk te koop in België!

Zoella Beauty

Toen ik enkele weken geleden bij mijn plaatselijke Di werkte, als studente, kwam ik te weten dat Zoella Beauty eindelijk te koop zou zijn in België. Eindelijk zou ik deze producten kunnen aankopen zonder extra verzendkosten te hoeven betalen.

Zoella was een van mijn eerste Britse bloggers die ik begon te volgen. Toen ik hoorde dat ze een eigen lijn uitbracht wilde ik deze ook onmiddellijk uittesten. Maar wat mij tegenhield waren de extra verzendkosten en het feit dat je niet eerst aan deze producten kon ruiken. Persoonlijk vind ik beautyproducten online aankopen nog steeds wat riskant.

Nadat ik eens geroken had aan de verschillende producten die je bij Di kan kopen, en de schattige verpakkingen zag, besloot ik om twee producten mee naar huis te nemen: de Scooper Dooper en een Body Mist.

Scooper Dooper

Zin in een eigen spa-momentje? Dan is de Scooper Dooper iets voor jou!

Dit was een heel nieuw product voor mij. Ik had nog nooit eerder over de Scooper Dooper gelezen, maar ik was helemaal verkocht door de verpakking. Toen ik de Scooper Dooper voor het eerst aanraakte, voelde ik me net even weer een kleuter. De Scooper Dooper heeft een slijmachtige textuur.

Maar hoe krijg je hier nu badschuim van?

Door deze “slijmachtige” textuur onder stromend water te houden ontstaat het badschuim. Je hebt hier maar een heel kleine hoeveelheid voor nodig. Je kan de Scooper Dooper dus heel lang gebruiken.

Blissful Mistful Body Mist

De body mists van Zoella Beauty zijn een van de populairste producten in de hele lijn. Deze moest ik dus wel uittesten. Qua body mist heb je, bij Di, de keuze uit één grote flacon of een doos met drie verschillende flacons.

Ik koos voor de grote fles body mist, omdat ik hiervan de geur al had geroken en deze mij wel aansprak. Blissful Mistful ruikt heel bloemig en fruitig.

Ik ondervond wel één nadeel aan deze bodymist en dat is dat hij in een glazen omhulsel zit, waardoor ik sneller schrik heb dat deze zal breken in mijn handtas. Het is dus geen body mist voor on the go.

Maar is de Zoella Beauty de moeite waard?

Persoonlijk vind ik het zeer positief dat je Zoella Beauty bij de drogisterij kan kopen. Zo kan je onmiddellijk weten of deze geuren wel iets voor jou is of niet. Ik hoop wel dat ze in de loop der jaren nog meer Zoella Beauty collecties aan het Di-assortiment gaan toevoegen.

Heb jij al iets gekocht uit de Zoella Beauty collectie?

 

Geef een reactie