Helemaal city proof dankzij de Nivea Urban Skin collectie

In de stad wonen is geweldig: je bent dichtbij de winkelstraat, treinstation, bakker,… Maar in een stad leven heeft ook zo zijn nadelen. De luchtvervuiling en stress kan ervoor zorgen dat je een doffe huid krijgt. Om dit te voorkomen kwam Nivea met een nieuw gamma op de markt: Urban Skin.

Nivea Urban Skin

De Nivea Urban Skin bestaat uit een dagcrème, nachtcrème en een 1 minute detox masker.

1 Minute Detox Masker

Tegenwoordig wilt iedereen een zwart masker uitproberen. Maar sinds kort bestaat er ook een witte variant. De 1 Minute Detox Masker van Nivea bevat witte klei (kaolien) & magnolia extracten. Het kaolien in het masker onttrekt overtollig talg aan de huid en is het ideale reinigingsproduct om oneffenheden te voorkomen.

Het masker beloofd om dode huidcellen te verwijderen en om een diepe reiniging te geven aan het gezicht.

Wat me vooral aansprak aan dit masker is het feit dat je hem maar 1 minuut op je gezicht hoeft te laten. Dit vond ik ontzettend snel en overtuigde mij om het product aan te kopen.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik echt niet had kunnen denken dat dit masker zo goed zou werken. Met 1 minuut voel je zeker een verschil.

Het masker bevat ook kleine korreltjes waardoor de dode huidcellen gemakkelijker verwijdert worden. Het voelt net als een scrub aan.

Persoonlijk denk ik wel dat je met het product niet lang doet. Doordat het in een tube-vorm is denk ik ook dat er binnenin restjes masker kunnen achterblijven. Maar dat is maar een klein detail.

Dit masker kan je bij de Kruidvat of Di kopen voor €6,99.

Nivea Urban Skin Dagcrème

Voordat je aan je dagelijkse make-up routine begint, is het belangrijk om een goede dagcrème aan te brengen. De Urban Skin Dagcrème beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, vervuiling en zonlicht (dankzij de SPF20).

Nivea Urban Skin Dagcrème

Toen ik deze dagcrème voor het eerst probeerde viel het mij onmiddellijk op dat deze dagcrème een heel bijzondere substantie heeft. Hij voelt veel vloeibaarder aan dan andere dagcrèmes.

Na het product enkele keren gebruikt te hebben voel ik wel een verschil. Mijn huid voelt veel frisser aan en ik krijg er geen vette huid van.

Deze dagcrème kan je bij de Kruidvat of Di kopen voor €6,99.

Algemene conclusie

Ik ben over het algemeen aangenaam verrast door deze producten. Normaal gezien heb ik steeds de indruk dat mijn huid niet tegen de producten van Nivea kan, maar deze keer is dit zeker het geval niet.

De producten beloven een zachte huid en die belofte komen ze zeker na. Heb je vaak last van een onrustige huid en weet je niet goed waar het vandaan komt? Probeer dan zeker eens een van deze producten uit.

Heb jij al eens een van deze producten geprobeerd?

2 Replies to “Helemaal city proof dankzij de Nivea Urban Skin collectie”

  1. Lijken me fijne producten! xo

Geef een reactie