De nieuwe mascara van L’Oréal: Paradise Extatic Mascara

L'Oréal Paradise Extatic Mascara

Eindelijk is de mascara, waar alle Amerikaanse beautygoeroes het over hebben, te koop in België. Deze beloofd om een dupe te zijn van de Better Than Sex mascara van Too Faced, maar natuurlijk veel goedkoper. Dit maakte me ontzettend nieuwsgierig. Ben jij ook benieuwd naar de Paradise Extatic mascara? Blijf dan zeker verder lezen.

De verpakking

Dankzij de bijzondere verpakking valt deze mascara onmiddellijk op. L’Oréal verkoopt haar mascara nooit in een verpakking.

Op de verpakking krijg je onmiddellijk heel wat informatie over de Paradise Extatic Mascara. Zo beloofd het intens volume, lange wimpers en zou hij heel gemakkelijk aan te brengen zijn. Deze verpakking doet me ook onmiddellijk denken aan de verpakking van de Better Than Sex mascara. Zo vind je op beide verpakkingen een voor-en-na foto, hierdoor weet je onmiddellijk wat het resultaat zal zijn.

 

En dit zijn de verschillende ingrediënten.

L’Oréal Paradise Extatic Mascara

Toen ik deze mascara voor het eerst uit de verpakking haalde, viel het mij onmiddellijk op dat deze mascara heel licht aanvoelt. Dit komt omdat er maar 6,4 ml product in de huls zit. Dat is wel weinig.

Een leuk weetje over deze mascara is dat deze een heel andere naam heeft in België dan in de VS. In België wordt deze mascara Paradise Extatic genoemd, terwijl ze deze in de VS de Lash Paradise Voluminous noemen. Wat ik wel spijtig vind, is dat ze de verpakking mee veranderd hebben. In Amerika heeft deze mascara meer weg van de Better Than Sex mascara.

Getest

Natuurlijk heb ik voor jullie ook deze mascara uitgetest. Oorspronkelijk was mijn idee om deze in een eerste indruk video te laten zien, maar jammer genoeg viel mijn camera ineens uit en ben ik dus alles kwijt ? Laat me zeker weten of jullie geïnteresseerd zijn in zulke video’s, voor in de toekomst.

Ik heb de L’Oréal Paradise Extatic mascara uitgetest samen met de Better Than Sex mascara en ik ben helemaal verliefd op de Paradise Extatic mascara. Deze klontert helemaal niet! En dat heb ik wel voor met de Better Than Sex mascara. Het enige nadeel aan de Paradise Extatic mascara is dat hij geen volume geeft. Moest hij dit wel doen dan was hij gewoon perfect!

Ik ga deze mascara in de toekomst zeker opnieuw aankopen. Heb jij deze mascara al eens uitgetest?

2 Replies to “De nieuwe mascara van L’Oréal: Paradise Extatic Mascara”

  1. Staat je mooi babe!

    x Sophia

    Style & Philosophy stories | Tao of Sophia

Geef een reactie