Say hello to the new Hydra Genius from L’Oréal

Heb je soms het gevoel dat je gezicht nood heeft aan een hydraterende boost? Maar vind je niet het ideale product? Dan zal je ongetwijfeld verliefd worden op de nieuwste verzorging van L’Oréal: de Hydra Genius.

Hydra Genius

Hydra Genius

Onlangs kwam L’Oréal met een gloednieuw product op de markt: de Hydra Genius. Toen ik dit product voor het eerst in de winkels zag liggen vroeg ik mij af wat dit product zo speciaal maakte en waarom ik dit product zou moeten gebruiken. Online vond ik hier niet zo veel informatie over, wat ik best wel jammer vond. Daarom besloot ik dus om dit product voor jullie uit te testen, zodat jullie weten of dit de moeite is of niet.

Wat is het?

De Hydra Genius is een soort moisturizer die je aandoet voordat je je make-up aanbrengt. Deze moisturizer kan je zowel ‘s morgens als ‘s avonds aanbrengen. Wat de Hydra Genius nu zo speciaal maakt is het feit dat hij tweemaal zoveel water bevat dan andere crèmes. Hierdoor word het product sneller opgenomen en voelt je huid meer gehydrateerd.

Het hoofdbestanddelen van de Hydra Genius zijn aloë vera en hyaluronzuur. Hierdoor kan L’Oréal een langdurige hydraterende boost garanderen.

Maar… Wat vind ik er nu eigenlijk van?

Toen ik dit product voor de eerste keer probeerde vond ik het heel spannend. Ik wist helemaal niet wat ik ervan mocht verwachten. Om eerlijk te zijn dacht ik dat dit het zoveelste product ging zijn die allerlei zaken beloofd, maar het uiteindelijk niet nakomt.

Tijdens de eerste test, wist ik al meteen dat ik dit product  in mijn skin routine ging introduceren. De Hydra Genius voelt helemaal niet vettig aan en dat is juist wat ik er zo fijn aan vind!

De Hydra Genius gaat een hele tijd mee. Met slechts één pompje heb je voldoende om je hele gezicht te doen. Terwijl ik het aanbreng zorg ik ervoor dat deze in ronddraaiende bewegingen gebeurt omdat dit aangeraden werd op de verpakking.

Al bij al ben ik nog best onder de indruk van wat de Hydra Genius met mijn gezicht doet. Ik gebruik het tweemaal per dag en merk een groot verschil met voordien. Vroeger voelde mijn gezicht heel stroef en niet gehydrateerd genoeg en daar is nu helemaal geen sprake van.

De Hydra Genius van L’Oréal is te koop bij alle drogisterijen vanaf €10,99.
Ook vond ik voor jullie een kortingsbon waarbij jullie €3 korting krijgen bij alle Di-winkels. Deze korting is wel geldig tot 15/07/2017, dus wees er snel bij! 

Heb jij de Hydra Genius al eens uitgeprobeerd?

3 Replies to “Say hello to the new Hydra Genius from L’Oréal”

  1. Die stond ik ook al te bekijken! Maar ik durfde de sprong niet wagen omdat hij vrij prijzig is… misschien moet ik het toch maar doen 🙂

  2. Lijkt me een fijn product! xo

    1. Dat is hij zeker! 😀 Zeker eens de moeite waard om uit te testen!

Geef een reactie