De Instant Age Rewind Concealer is weer verkrijgbaar in België!

Maybelline Instant Age Rewind Concealer

Dé concealer waar elke beautygoeroe bij zweert is eindelijk weer verkrijgbaar in België! Enkele maanden geleden gingen we op schoolreis naar Berlijn, waar ik eentje meenam naar huis om uit te testen. Ik wilde erachter komen wat deze concealer zo anders maakt. Is hij echt zo goed als ze zeggen?

De Instant Age Rewind Concealer

 

En zo ziet de Instant Age Rewind Concealer er dan uit. Wat deze concealer anders maakt dan andere concealers, is het feit dat hierbij de concealer uit het sponsje (bovenaan) komt. Wel heb ik gemerkt dat dit zo zijn nadelen heeft.

Instant Age Rewind Concealer

In Duitsland heb je de keus tussen twee kleuren; Light (01) en Fair (03). Ik koos zelf voor de kleur Fair (03), omdat deze het beste bij mijn huidskleur past. Wat me wel opviel was dat Light veel donkerder was toen ik deze swatchte. Hou hier dus goed rekening mee! Heb je een heel donkere huidskleur vrees ik dat er geen gepaste tint voor jou zal zijn.

Na een paar keer goed te draaien komt de concealer eindelijk tevoorschijn op het sponsje. De Instant Age Rewind Concealer heeft een goede dekking! Jammer genoeg wel niet zo dekkend als mijn Nars concealer, maar voor een drugstore concealer is hij best wel goed.

Anti-age?

Maybelline Instant Age Rewind Concealer

Zoals je wel al gemerkt hebt staat er op de verpakking van de conealer dat deze een anti-aging concealer is. Dit komt omdat de conealer een goji bes extract bevat. Goji bessen zijn rijk aan vitamine C en anti-oxydanten. Ook bevat de Instant Age Rewind Concealer Haloxyl, dit zou ervoor zorgen dat jouw donkere kringen geneutraliseerd word door gekleurde pigmenten uit het bloed te absorberen en af te voeren.

Of dit voor een anti-aging effect gaat zorgen weet ik niet echt zeker. Wel merk ik dat mijn donkere kringen veel minder doorkomen en dat gebeurt anders niet zo vaak.

Is hij echt zo goed?

Over het algemeen ben ik echt wel blij met mijn aankoop! Ook vind ik het heel goed dat deze concealer weer te koop is in België. Naar mijn mening is deze concealer de beste concealer die je in de drogisterij kan vinden.

Het enige nadeel aan deze concealer is echter wel het sponsje. Het sponsje zuigt heel wat product op, waardoor er dus heel wat verloren gaat. Het voordeel is dat je niet elke dag opnieuw aan het product moet draaien. Ik heb gemerkt dat je met één keer te draaien vaak voldoende hebt voor 2 à 3 dagen. Natuurlijk is dit niet echt hygiënisch, daarom kan je  ervoor kiezen om het sponsje eraf te halen. Ik laat het sponsje er op zitten omdat ik dit heel praktisch vind bij het aanbrengen van de concealer.

Wat ik het grootste pluspunt aan deze concealer vind, is het feit dat hij er op het einde van de dag nog net zo perfect uitziet als toen ik hem had aangebracht. Ook zet hij zich niet in de lijntjes onder mijn ogen, wat ik zeer positief vind!

Maar de vraag; raad ik hem jullie aan? Zeker en vast! Ik heb nog nooit zo’n goede concealer gezien als deze. Natuurlijk heeft hij wel enkele minpunten maar ja, wie is er perfect?

De Maybelline Instant Age Rewid Concealer is te koop in alle drogisterijen. Ik kocht hem in Duitsland voor €8,95.

Heb jij deze concealer al eens uitgetest?

2 Replies to “De Instant Age Rewind Concealer is weer verkrijgbaar in België!”

  1. Oh, hij lijkt echt wel goed!! Ik vond hem best prijzig, ik gebruik dan ook essence :p

    1. Ja tegenover Essie is hij best wel prijzig :p ik gebruik hem omdat ik mijn Nars concealer wil sparen :p

Geef een reactie