Dove herformuleert haar anti-transpirantgamma

Op 23 mei werd ik door Dove uitgenodigd om het nieuwe anti-transparantgamma te ontdekken. Wat is er verandert? Is het beter dan voordien? Dit vertel ik jullie vandaag in mijn nieuwste blogpost.

Wat veranderde Dove aan haar formule?

Onze oksels moeten veel doorstaan, dus is het belangrijk dat een anti-tramspirant niet enkel zweet en geurtjes tegengaat, maar hen ook extra huidverzorging biedt. Dove is het eerste merk die een bijzondere, huidverzorgende 1/4 hydraterende crème aan haar formules toevoegt. Deze nieuwe formule geeft niet enkel 48 uur bescherming tegen zweet, ze bevatten ook nog eens dezelfde ingrediënten als luxe gezichtscrèmes.

Naast de hydraterende crème zorgt Dove ook nog eens voor heel wat nieuwe geurtjes.

Het Dove-event

Toen we aankwamen op de locatie kregen we een drankje aangeboden. Wat ik heel creatief vond, was dat ze het water hadden aangepast aan de deodorant die ernaast stond. Zo had je een water met stukjes peer, die terug verwees naar de deodorant met peer.

Infuuswater

Tijdens het evenement konden we ook langsgaan bij de okselbar. Hier kon je je oksels laten pimpen met steentjes. Ik koos ervoor om het logo van dove op mijn arm te laten “tatoeëren” met glitters.

 

Wat vind ik er nu zelf van?

Ik ben nog nooit zo positief geweest over een anti-transpirant! Deze nieuwe deodorants doen inderdaad wat ze beloven. Het hydrateert je huid en houd geurtjes tegen. Dankzij deze nieuwe herformulering heb ik het gevoel dat ik minder vaak deodorant moet spuiten en dat ik minder snel begin te zweten. Dit is zeker een groot pluspunt tijdens de warme zomerdagen.

Tijdens dit evenement nam ik ook een vriendin mee, Tasina. Ook zij kreeg de kans om deze nieuwe formule uit te testen en enkele dagen later liet ze mij weten dat ze verliefd is op deze nieuwe formule.

Mijn nieuwe favoriet is de Dove Soft Feel deodorant.

Heb jij al de nieuwste formule van Dove uitgetest? Wat vond jij ervan?

Geef een reactie