Mijn nieuwe Moschino handtas – Duifhuizen tassen & koffers

Moschino crossbody

Om het festivalseizoen goed te kunnen starten mocht ik van Duifhuizen tassen en koffers een handtas uitzoeken om te reviewen. Ik koos voor de Love Moschino crossbody tas in het rood. 

Moschino tas

 

Duifhuizen tassen & koffers

Deze zomer heb ik eindelijk een ticket kunnen bemachtigen voor Tomorrowland. Naast het kiezen van een leuke outfit is het natuurlijk ook belangrijk om een mooie handtas bij te hebben. Toen ik van Duifhuizen tassen en koffers te horen kreeg dat ik een handtas mocht kiezen, koos ik voor een crossbody. Een crossbody is heel compact en natuurlijk ontzettend handig tijdens een festival.

Ik koos voor deze Moschino tas omdat hij gewoon ideaal voor me is. Deze crossbody is verkrijgbaar in de kleuren blauw,rood en zwart. Ik heb niet lang moeten twijfelen over welke kleur ik zou nemen aangezien rood mijn lievelingskleur is en iedereen zegt dat ik hier goed mee sta.

De crossbody van Moschino kan je op twee verschillende manieren dragen. Je kan hem namelijk lang (zoals hierboven) of kort dragen (zie hieronder).

Ook kan je de tas op verschillende outfits dragen. Zo kan je deze handtas op een stoere, kapotte broek dragen of op een klassieke broek. Voor mijn foto’s draag ik deze handtas op een klassieke broek. Voor de festivalperiode zal ik dit natuurlijk wel op een andere manier dragen. Als je wilt weten hoe ik deze handtas zal dragen, moet je zeker mijn Instagram in het oog houden.

Moschino crossbody

 

Toen ik mijn pakje open deed van Duifhuizen tassen en koffers viel er mij op dat ik ook het kaartje van de handtas mee opgestuurd kreeg. Hierdoor werd ik er natuurlijk van overtuigd dat deze Moschino tas geen namaak is.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe handtas. Ben jij nog op zoek naar een leuke festival handtas? Bekijk dan zeker eens de website van Duifhuizen tassen en koffers.

Geef een reactie