Signal White Now Touch

Signal White Now Touch

Enkele weken geleden kreeg ik de Signal White Now Touch in de brievenbus. Het beloofd wittere tanden in minder dan één minuut. Dat klinkt veelbelovend, maar voldoet hij ook aan de verwachtingen?

Signal White Now Touch

Soms heb je zo van die momenten waar je er op je best moet uitzien: een sollicitatiegesprek, een date of een avondje uit. Tijdens deze momenten moet je make-up er natuurlijk on fleek uitzien, maar het is ook belangrijk om stralende witte tanden te hebben. Wel dit is wat de Signal White Now Touch beloofd.

De Whitening pen bevat een serum die jouw tanden een direct witmakend effect geeft. Dit heeft blijkbaar Blue Light Technology. Ook beloofd Signal dat het wetenschappelijk getest is en niet schadelijk voor het tandglazuur.

Hoe gebruik je het?

Wel het is heel gemakkelijk. Click, Touch en Smile!

 1.  Click
  Verwijder het kapje en klik drie tot vier keer op het zwarte knopje onderaan.
  Wanneer je dit voor de eerste keer gebruikt klik je zoveel tot het product op de borstelhaartjes tevoorschijn komen.
 2. Touch
  Bedek elke zichtbare tand afzonderlijk met een dun en egaal laagje.
  Het is belangrijk dat je de beweging, bij je bovenste standen, van boven naar beneden doet en voor de onderste lagen van beneden naar boven.
 3. Smile
  Laat het serum één minuut drogen.

Wat vind ik er nu van?

Signal White Now Touch

Ik heb de Signal White Now Touch al enkele keren gebruikt en kan je garanderen dat je hier echt wel een verschil mee kan maken. Wel zijn er enkele minpuntjes waar je zeker rekening mee moet houden als je het product wil kopen. Het witmakend effect is maar van korte duur, eens je iets gaat eten is het resultaat niet meer hetzelfde.

Ook viel het me zeer hard op dat mijn tanden heel anders aanvoelden. Ik kan niet echt beschrijven wat voor een gevoel het is.

Of het de moeite waard is? Dat wel! Ik zou het zeker eens gebruiken als ik een belangrijke meeting heb of sollicitatie, want dan is het natuurlijk belangrijk om zo verzorgd mogelijk te zijn. Maar dit is zeker geen product om elke dag te gebruiken.

Aanbevolen verkoopprijs: € 14,99*

Heb jij de Signal White Now Touch al eens gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

6 Replies to “Signal White Now Touch”

 1. Ik las hier al veel gemengde reacties over! Jammer dat hij niet meer “blijvend” is… aan de andere kant kun je vast lang met zo’n tubetje doen 🙂 misschien test ik hem ook eens als hij in promotie is…

  1. Ja, op zich is het wel logisch want met deze pen leg je een laagje over je tanden. Dat is natuurlijk helemaal anders dan dat je je tanden gaat bleachen. Het is wat afwegen natuurlijk :/ Maar voor een meeting of sollicitatiegesprek is dit natuurlijk wel handig en goedkoop!

   1. Bovendien is bleachen heel slecht voor je tanden en kan dit pennetje vast geen kwaad…

    1. Inderdaad! Daarom vind ik dit product toch nog geslaagd ongeacht de kleine nadelen ?

 2. Ik heb deze ook geprobeerd en vind deze ook enorm fijn!

Geef een reactie