Want je hebt maar één mama

Binnen enkele dagen is het eindelijk zo ver, moederdag. Een verplichte dag, met een commerciële gedachte.De laatste tijd zie ik meer en meer blogpost voorbij komen met allerlei leuke cadeautjes en DIY’s.  Maar waarom posten we dit juist nu? Zouden we niet beter elke dag eens iets lief doen voor onze mama? Waarom moet dit speciaal op de tweede zondag van mei?

Je hebt maar één mama, geniet van elk moment dat je met haar kan beleven. Ik heb een heel mooie band met mijn mama en zou haar voor geen geld willen missen. Daarom begrijp ik niet waarom sommige mensen enkel op moederdag iets speciaals willen doen met hun moeder. Jouw mama zorgt elke dag voor jou, dus waarom kan jij haar niet wat vaker in de watten leggen?

Mijn mama is de beste!

Mijn mama!

Zoals ik al eerder zei heb ik een heel speciale band met mijn mama. Twaalf jaar lang heeft deze prachtvrouw mij opgevoed als alleenstaande moeder. Twaalf jaar lang heeft ze mij alles kunnen gegeven wat ze mij maar kon geven ongeacht de moeilijke situatie. Nu zijn we al enkele jaren later en ben ik blij dat mijn mama weer iemand in haar leven heeft.

Ik ben zo ontzettend trots op mijn mama! Trots op het feit dat ik haar altijd aan mijn zijde heb. Ze zal mij nooit judgen, zal nooit tegen me liegen en zal me steeds helpen waar nodig. Ze is mijn zus die ik nooit gehad heb.

Met mama bij Diosa Merksem

Ondanks het feit dat ik moederdag een commerciële zet vind, wil ik iets speciaals voor haar doen. Daarom dacht ik dat het wel eens een mooi idee was om haar eens in de bloemetjes te zetten in mijn blog. Ze is trots op mijn blog, dus waarom mag ik mijn trots voor haar eens niet tonen op mijn blog?

Wees zuinig voor je moeder en zet haar wat vaker in de watten! 

5 Replies to “Want je hebt maar één mama”

  1. Zo leuk dat je haar op deze manier in de bloemetjes zet! Heel mooie fotos van jullie samen!

    1. Ze vond het ook ontzettend lief en dat is het belangrijkste natuurlijk! ?

  2. Heel fijne post. Ik ben zelf mama van 2 schatjes en besef nu des te meer wat m’n mama voor me betekent.

  3. Oh wat een mooie blogpost! Ik ben er zeker van dat je mama heel fier is op haar dochter… Ik vind moederdag ook maar een commerciële zet, daarom heb ik mijn mama (onverwacht) vorige week meegenomen voor een heerlijk ontbijtje ipv op moedertjesdag zelf… spontaan zijn vind ik veel leuker 🙂

    1. Ja inderdaad, vind ik ook! ? Op zulke momenten kan je je mama pas echt verrassen!

Geef een reactie