Black peel-off masker – IROHA

Toen ik onlangs een kijkje nam in de Di zag ik dat ze eindelijk het populaire peel-off masker hebben. Al een hele tijd wilde ik dit masker uitproberen, maar ik wist nooit waar ik deze kon aankopen. Wil je weten wat ik van dit masker vind? Blijf dan zeker verder lezen.

Peel-off masker DETOX

Het masker waar deze hele blogpost over gaat is het peel-off masker van IROHA, nog nooit had ik van dit merk gehoord. De verwachtingen die ik had waren merendeels gebaseerd op ervaringen van anderen met soortgelijke maskers. Bij Di kan je drie verschillende maskers kopen:

  • Peel-off masker gericht op de T-zone (€ 6,99)
  • Black-mask voor het hele gezicht (€ 9,99)
  • Neusstrip (€ 6,99)

Ik koos voor het peel-off masker, omdat ik dan zo gerichter mijn ‘probleemzones‘ kan behandelen.  In dit zakje zit 18 gr product in, toen ik dit zag dacht ik dat dit niet voldoende ging zijn. Maar toen ik het aanbracht op mijn gezicht merkte ik al onmiddellijk dat dit meer dan voldoende is. Ik heb zelfs nog wat product over, daarom besloot ik om er een clip rond te doen zodat dit later nog eens gebruikt kan worden,

Clip om het resterende product bij te houden.

Hoe gebruik je het?

Eigenlijk is het heel simpel, je hoeft maar vier stappen te doen. Deze stappen stonden wel niet op de verpakking, maar dit zijn de stappen die ik gedaan heb.

STAP 1: Doe al je make-up af en reinig je gezicht grondig.

Zorg dat je gezicht gereinigd is.

STAP 2: Click het dopje open.

CLICK!

STAP 3: Breng het product gelijkmatig aan.

Breng gelijkmatig aan.

STAP 4: Trek het masker na 15 à 20 minuten van je gezicht.

Tijd om het masker van je gezicht te trekken.

Maar wat vind ik er nu van? Is het de moeite waard?

Ik begon aan het peel-off masker met heel wat vooroordelen: ik had gehoord dat het ontzettend veel pijn deed, dat je babyhaartjes werden meegetrokken,… Maar was dit ook zo bij het IROHA peel-off masker?

Eigenlijk helemaal niet! Het masker deed helemaal geen pijn en trok ook geen babyhaartjes mee. Ik denk dat de meeste geruchten over zulke maskers niet van toepassing zijn op het IROHA masker.

Wat ik wel jammer vind is dat het masker niet doet wat hij beloofd. Op de verpakking staat dat dit masker ideaal is voor mee-eters in de T-zone, maar ik zie helemaal geen verschil met voordien. Ook keek ik langs de binnenkant van het masker en zag helemaal niets.

Mijn huid voelt wel wat zachter aan, maar dat is natuurlijk niet waarvoor dit masker oorspronkelijk gemaakt is. Dan kan je misschien beter voor een L’Oréal masker kiezen.

Om het eens uit te testen is dit masker ideaal, maar ik denk niet dat ik dit nog eens zal aankopen. Heb jij al eens een masker van IROHA getest?

Dit masker is te koop bij Di voor € 6,99.

3 Replies to “Black peel-off masker – IROHA”

  1. Oei, best wel een pittige prijs voor 2x te gebruiken als het dan eigenlijk niks of niet zoveel doet… :/ ik bestelde een black maak bij ali express maar die komt maar niet binnen haha (bestelde hem eind februari al)

    1. Ja dat vond ik ook spijtig! :/ Daarom dat ik denk dat ik deze niet meer zal opnieuw aankopen! Oei dat is wel heel lang ? Misschien moet je eens mailen?

  2. […] wilt iedereen een zwart masker uitproberen. Maar sinds kort bestaat er ook een witte variant. De 1 Minute Detox Masker van Nivea […]

Geef een reactie