Een dagje ontspannen bij Diosa Merksem- Vlog#4

Een schoonheidssalon vinden waar je tot rust kan komen is niet altijd gemakkelijk. Ik mocht tijdens een paasvakantie eens langsgaan bij Diosa Merksem. 

Wat is Diosa Merksem?

Dios is een schoonheidssalon opgericht door Stephanie Severino Fernandes. Wanneer je het schoonheidssalon binnenstapt, is het eerste wat je ziet onderstaande quote:

Deze quote representeert het moto van dit hele schoonheidssalon. Bij Diosa kan je, naast de klassieke gezichtsbehandelingen en massages, ook terecht voor life coaching. Dit is wat Diosa voornamelijk anders maakt dan alle andere schoonheidssalons, het aanbieden van een totaal concept. Het is ontzettend belangrijk om naast je uiterlijk, ook je innerlijk te verzorgen.

De behandelingen

Bij Diosa kan je terecht voor heel wat behandelingen. Ik kreeg van Stephanie de mogelijkheid om een Hot Stone Massage en Golden Facial Mask uit te testen.

Hot Stone Massage

Een hot stone massage is een warmtemassage waarbij er gebruik gemaakt wordt van warme stenen. Nadat ze deze warme stenen op je lichaam hebben geplaatst word je eerst gemasseerd met olie en vervolgens met de stenen. De warmte van de stenen dringt diep in de spieren.

Voordat ik deze massage kreeg wist ik helemaal niet wat er mij te wachten stond. Ik had hier al heel wat goede dingen over gehoord, maar had nooit de tijd om deze massage uit te testen. Nadat ik deze massage gekregen had voelde ik mij al veel gelukkiger en rustiger dan voorheen.

Onmiddellijk na mijn massage smeerde Stephanie nog de Axa Nova Powergel over mijn schouder, dit deed ontzettend veel deugd!

Golden Facial Mask

Na de Hot Stone Massage kon ik eindelijk de befaamde Golden Facial Mask uittesten. Ik zag dit masker al eerder op social media, maar wist helemaal niet waarvoor dit diende of wat dit was. In mijn vlog legt Stephanie heel goed uit wat een Golden Facial Mask is en waar het voor dient. Voordat Stephanie dit masker op mij plaatste, werd mijn gezicht helemaal gereinigd en gescrubd.

Toen het maskertje er eindelijk af mocht voelde mijn gezicht veel zachter aan. Ook had mijn gezicht minder last van roodheid. Dankzij de Golden Facial Mask krijg je een natuurlijke glow.

Vlog

Benieuwd naar mijn dag bij Diosa? Kijk dan zeker mijn nieuwste vlog!

Informatie

Wil je iemand een massage of gezichtsbehandeling cadeau doen, of wil je jezelf eens in de watten leggen? Dan is Diosa the place to be! Stephanie kent de kneepjes van het vak en is een heel vriendelijke dame!

Voor meer informatie (bv.. prijzen) bezoek dan zeker eens de website van Diosa.

Adres:
Laarsebaan 242
2170 Merksem

 

Dit massage en masker werd mij aangeboden door Stephanie.

Geef een reactie