L’Oréal Infallible Total Cover Foundation

Eind maart ging ik met mijn opleiding een weekje naar Berlijn. Toen ik een winkel binnenstapte, kon ik het niet laten om eens rond te kijken bij de make-up afdeling. Toen ik wat aan het rondneuzen was, zag ik een foundation staan die ik in België nog niet gezien had: de L’Oréal Infallible Total Cover Foundation. Ik moest en zou deze foundation testen.

Wil je weten wat ik er van vind? Blijf dan zeker verder lezen!

De verpakking

Alle foundations die ik bezit, zijn foundations die zich in een glazen potje bevinden. In het begin was ik dus niet zo’n grote fan dat deze foundation zich in een tube bevind, maar nu begin ik het meer en meer te appreciëren. Nu stoort het mij helemaal niet meer.

Wat me wel opviel was dat de L’Oréal Infallible Total Cover Foundation dezelfde verpakking heeft als de L’Oréal Infallible Total Cover Concealer Palette. Toen ik dit zag, snapte ik dus niet waarom deze foundation nog niet te koop is in België.

Hoe breng ik de L’Oréal Infallible Total Cover Foundation aan?

Dit is natuurlijk heel persoonlijk, maar ik breng deze het liefst aan met een beautyblender. Doordat deze foundation een dikkere consistentie heeft, heb je er wel jammer genoeg meer van nodig dan bij een liquid foundation.

Hoe zit het met de dekking?

L’Oréal beloofd ons een matte finish.

En die belofte komen ze ook na! Nog nooit heb ik zo’n goed dekkende, matte foundation gezien. Ondanks dat het mat is, oogt het heel natuurlijk aan!

Conclusie

De L’Oréal Infallible Total Cover Foundation behoort sinds kort bij mijn favoriete drugstore foundations. Ik vind het persoonlijk heel spijtig dat deze niet in België te koop is. (Hopelijk is dit wel het geval nadat ze deze blogpost lezen)

Als je eens in het buitenland bent en je ziet deze foundation raad ik je zeker aan om deze mee te brengen. Het is echt de moeite waard!

 

2 Replies to “L’Oréal Infallible Total Cover Foundation”

  1. Klinkt goed! Jammer dat hij hier (nog) niet te krijgen is..

    1. Ja vind het ook spijtig! Anders had ik zeker nog een flesje gekocht!

Geef een reactie