De beste waterproof mascara ter wereld: Better Than Sex mascara

Een goede waterproof mascara vinden, is niet altijd gemakkelijk. Sommige mascara’s durven zich waterproof te noemen, maar wanneer het begint te regenen loopt deze alsnog uit. Ik vond de beste waterproof mascara ter wereld: de Better Than Sex mascara van Too Faced. Wil je hier meer over weten? Blijf dan zeker verder lezen.

Toen ik vorige maand naar Milaan ging, had ik mijzelf beloofd om eens de Better Than Sex mascara aan te kopen en uit te testen. Ik had al op voorhand verschillende reviews gelezen, maar toen ik eindelijk in de winkel stond, nam ik toch de waterproof versie mee naar huis. Op de verpakking staat dat dankzij deze mascara jouw wimpers meer dan 1,944% volume zal krijgen. Dat is nogal een belofte! Ik heb hem nu een paar weken in huis en kan jullie al verzekeren dat dit zeker het geval is.

Better Than Sex mascara

Het borsteltje heeft een zeer bijzondere vorm. Too Faced heeft zich geïnspireerd om de vormen van de vrouw, daarom heeft het borsteltje een zandloperfiguur. Too Faced beloofd dat als je deze mascara gebruikt, je door het leven zal gaan met extreem volle, intense en dramatische wimpers.

Wat ook heel leuk is aan deze mascara is dat er op de verpakking kleine regendruppels zijn. Dit laat zien dat Too Faced echt aan elk detail heeft gedacht. De mascara voelt wel iets zwaarder aan als gewone drugstore mascara’s.

Ingrediënten

Isododecane, Paraffin, VP/Eicosene Copolymer, Beeswax/Cera Alba/ Cire d’Abeille, Disteardimonium Hectorite, Pentaerythrityl Hydrogenated Rosinate, Cyclopentasiloxane, Talc, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Copernicia Cerifera Cera/ Cire De Carnauba, Polybutene, Water/Aqua/Eau, Silica, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-7, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Trimethylpentanediol/Adipic Acid/Glycerin Crosspolymer, VP/Hexadecene Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Hoya Lacunosa Flower Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Iron Oxides (CI 77499).

Mijn ervaring

Toen ik de Better Than Sex mascara voor het eerst aanbracht zag ik al onmiddellijk een verschil. Mijn ogen zien er veel opgewekter uit en mijn wimpers hebben inderdaad meer volume. Nog nooit heeft een mascara mijn wimpers zo lang doen lijken.

Wat ik zo leuk vind aan deze mascara zijn de regendruppels die je ziet en voelt op de mascara. Dit heb ik nog nooit eerder bij een andere mascara gezien.

Waar ik zeker van verschoot is dat ik op het einde van de dag helemaal geen mascara heb die is uitgelopen. Ondanks dat de Better Than Sex mascara iets prijziger is, is hij het zeker waard.

Hierboven zie je een voorbeeld van mijn wimpers, wanneer ik de Better Than Sex mascara op heb.

De Better Than Sex mascara is te koop via de Franse Sephora webshop voor maar €23,00.

3 Replies to “De beste waterproof mascara ter wereld: Better Than Sex mascara”

  1. Ik zou deze mascara alleen al kopen door de naam haha!

    1. Hahaha ja had ik ook eerst :p maar hij is het echt wel waard hoor!

  2. […] aan te brengen zijn. Deze verpakking doet me ook onmiddellijk denken aan de verpakking van de Better Than Sex mascara. Zo vind je op beide verpakkingen een voor-en-na foto, hierdoor weet je onmiddellijk wat […]

Geef een reactie