Nieuw: Dove Shower Foam Sensitive Skin Foaming Body Wash

Afgelopen weekend ging ik met mijn mama shoppen in Antwerpen. Toen we in Antwerpen-Centraal aankwamen, zagen we dat er een standje van Dove was. Omdat ik helemaal verzot ben op de producten van Dove moest ik natuurlijk eens een kijkje nemen. Na het vangen van het Dove logo, in schuim, kregen we de Dove Shower Foam mee naar huis.

Dove komt in vier verschillende stations langs om de Dove Shower Foam voor te stellen. Het enige wat je hoeft te doen is een zwaantje vangen en wie weet zit er in jouw zwaantje wel een ticket waardoor je een gratis luxeweekend kan winnen. Zit er niets in jouw zwaantje? Dan krijg je een troostprijs; de Dove Shower Foam.

Dove Shower Foam

Enkele weken geleden zag ik al in de Di dat er een nieuw productje van Dove op de markt was. Ik was al reeds van plan om dit aan te kopen, maar ik had hier nog geen tijd voor gehad. Ik kreeg van de dames van Dove de Dove Shower Foam in de geur pistache.

Verpakking

Persoonlijk vind ik het een heel leuke verpakking. Als je op reis gaat is dit formaat ook het ideale formaat. Voor thuis, vind ik het jammer genoeg wat klein. Wat ik wel leuk vind aan de Dove Shower Foam, is het pompje. Dit zorgt ervoor dat het nog steeds hygiënisch blijft.

Op de achterkant van het flesje staan er ook de verschillende stappen op.

Mijn mening

Ik ben aangenaam verrast door de Dove Shower Foam. Toen ik voor het eerst een pompje nam, moest ik onmiddellijk denken aan de douchégel van de Rituals.

Er komt voldoende product uit één pompje, dat is natuurlijk een heel groot pluspunt aangezien je dan niet veel product nodig hebt. Hij ruikt ook nog eens zalig.

Ik ben echt ontzettend blij dat ik dit product heb ontdekt. Het enige nadeel is natuurlijk dat hij enkel bestaat in zulke kleine flesjes. Ik ga de Dove Shower Foam zeker gebruiken op vakantie!

Wil jij nog graag een Dove Shower Foam winnen? Dove in the air komt op 11 maart naar het station in Brussel Centraal en op 14 maart naar Gent-Sint-Pieters. Voor meer info, bezoek dan hun evenement op Facebook.

4 Replies to “Nieuw: Dove Shower Foam Sensitive Skin Foaming Body Wash”

    1. Ja! Echt mijn favoriete merk! 😀

  1. Die met peer ruikt ook erg lekker 😀 ik vond hem een beetje duur voor zo’n klein flesje.. maar misschien doe je er wel lang mee?

    1. Oh echt? Die met peer heb ik nog niet geroken. En denk het wel, want met één pompje krijg je echt al veel product! Als hij op is laat ik het je weten! 😀

Geef een reactie