De waarheid achter de NYX Lingerie – About Joyce

Afgelopen zomervakantie was het de eerste keer dat ik een product van NYX had aangekocht en uitgetest. Jammer genoeg kreeg ik al onmiddellijk spijt dat ik geen NYX Lingerie had gekocht, dus besloot ik enkele weken geleden om deze toch eens uit te testen. Zijn ze echt zo goed als iedereen beweerd? 

De Lip Lingeries zijn vooral verkrijgbaar in nude kleurtjes. Ik was al een hele tijd op zoek naar mooie nude kleurtjes, dit was dus het ideale moment. Uiteindelijk koos ik toch maar voor deze twee kleurtjes: Corset en Bedtime flirt.

Toen ik thuis was viel het mij op dat ik de kleurtjes toch wat anders had verwacht. Ik denk dat dit komt doordat het in de winkel vrij donker was. Maar daar ben ik nog niet helemaal uit.

Corset

Corset is een echt nude kleurtje. Ik was al een lange tijd op zoek naar zo’n kleurtje en eindelijk vond ik hem. Persoonlijk had ik hem wel wat iets donkerder gewild, maar het kan er best mee door.

Bedtime flirt

Bedtime flirt is eerder een oudroze kleur. Toen ik deze kleur voor het eerst swatchte was ik onmiddellijk verliefd.

Maar… Is de NYX Lingerie het echt waard?

Toen ik de Lip Lingerie uittestte viel het mij op dat deze lippenstiften mijn lippen zeer snel uitdrogen. Dit was tegenstrijdig met wat ik gelezen had op andere blogs. Nergens las ik iets negatiefs over deze lippenstiften. Ik weet niet of dit aan mij ligt of aan de lippenstift, maar ik hou helemaal niet van deze Lip Lingerie.

Ook heb ik al eens geprobeerd om onder deze lippenstift een lippenbalsem aan te brengen, maar ook dit werkte niet. Persoonlijk verkies ik liever de butterlippenstiften.

Heb jij ook dit probleem?

8 Replies to “De waarheid achter de NYX Lingerie – About Joyce”

 1. Oei spijtig dat je ze niet goed vind… Ik vind ze tot nu toe de beste:)

  1. Ja snap het ook niet. Denk dat het misschien aan mijn lippenstift ligt, maar ben niet zeker

 2. Ik heb dat ook, die zijn zo plakkerig! Ik heb eens gelezen dat je na het aanbrengen met een watje moet deppen en translucent powder erover moet doen. En da werkt wel!

  1. Oh echt! Bedankt voor de tip, ik ga deze eens uitproberen! 😀

 3. Oei, wat jammer, ze zien er zo leuk uit! 🙁 vooral bedtime flirt is echt een mooie kleur!

  1. Ja inderdaad, vind het ook een heel mooie kleur! 🙁

 4. Oef, ik ben gelukkig niet de enige met dat probleem! Ik dacht al dat het aan mij lag. 😉

  1. Oef, amai! Ja ben er echt helemaal niet tevreden van!

Geef een reactie