Review – Urban Decay All Nighter Foundation

Sinds eind vorig jaar heeft Urban Decay een nieuwe foundation op de markt gebracht, de All Nighter Foundation.
Het is een waterproof, longweer foundation die een full coverage met een matte finish belooft, geweldig toch?
Ik was ontzettend benieuwd naar deze foundation en kon niet wachten om deze voor jullie uit te testen.
Ben je benieuwd? Lees dan zeker verder

Design

Het design van deze foundation is natuurlijk het eerste wat je opvalt. Het zit verpakt in een zeer bijzonder flesje, met een grijze metallic finish. Toen ik de All Nighter Foundation voor het eerst in de hand had, voelde hij enorm licht aan. Dit vond ik eerst wat vreemd omdat mijn Bobbi Brown foundation wel wat zwaarder is.

De Urban Decay All Nighter Foundation is te koop in 24 verschillende kleuren.

Toen ik in de winkel stond, wist ik helemaal niet welke kleur mij het best voor zou passen. Dus vroeg ik wat hulp aan een medewerker en hij raadde mij aan om deze foundation in de kleur 0.5 te nemen (de lichtste kleur). Toen ik dit hoorde vond ik dit ontzettend vreemd, want dan vraag ik mij af wat andere mensen (met een lichtere huidskleur) moeten doen.

Wanneer ik deze voor de eerste keer zelf aanbracht vond ik wel dat deze iets te licht was voor mij. Maar volgens de verkoper zou deze kleur perfect passen bij de kleur van mijn nek.

Wat vind ik nu van de All Nighter Foundation?

De dekking van deze foundation is gewoon perfect. Hij dekt ontzettend goed en gaat ook helemaal niet in vervelende plekken zitten. Zelfs met één pompje foundation heb ik genoeg voor heel mijn gezicht.

Ook beschik de All Nighter Foundation over een matte finish, bijpoederen is dus niet nodig.

Persoonlijk blijft deze foundation bij mij een hele dag zitten en dit gebeurt niet vaak bij foundations. Ik ben helemaal verliefd op deze foundation (zowel qua design als van dekking). Natuurlijk is deze foundation wel wat prijziger dan andere drugstore foundations, maar hij is wel waard!

De Urban Decay All Nighter Foundation is te koop bij Ici Paris XL voor €36,50.

Heb jij deze foundation al eens uitgetest?

4 Replies to “Review – Urban Decay All Nighter Foundation”

  1. Deze lijkt me enorm fijn! Wil ik ook eens proberen zeer als deze echt een hele dag blijft zitten. 🙂

    1. Ja zeker de moeite waard! 😀

  2. Wauw klinkt fijn! Ik had alleen nog wel graag een voor- en nafoto willen zien.

    1. Ja is het ook! Ik wilde er een foto bijplaatsen maar je zag niet echt een groot verschil 🙁

Geef een reactie