Fujifilm Instax Share SP-2

Tegenwoordig is iedereen ontzettend hard bezig met zijn/haar social media-kanalen. Dankzij FacebookSnapchat en Instagram willen we er steeds voor zorgen dat de mensen die ons volgen op de hoogte blijven van wat we doen, dit doen we meestal aan de hand van foto’s. Na het üploaden van onze foto duurt het niet lang vooraleer de eerste likes en reacties binnenkomen. Leuk toch zou je denken? Wel, ik verkies toch liever een fysieke foto. Het voelt net iets persoonlijker aan. Je kan ze net zoals vroeger bewaren om later terug te bekijken, inkaderen, cadeau geven, … Foto’s van op je gsm kan je tegenwoordig wel in winkels, zoals Hema, laten afdrukken. Hiervoor moet je natuurlijk tijd vrij maken om deze foto’s op te halen. Omdat ik deze moeite wou uitsparen en toch afgedrukte foto’s van mijn gsm wou, ben ik uitgekomen op de Fujifilm Instax Share SP-2. Het is best een prijzige aankoop, daarom heb ik hem gevraagd als kerstcadeau. Wanneer ik mijn pakje kreeg was het wat ik wou, joepie! Ikke blij, en onmiddellijk uittesten maar. Daarom deze review over dit ideale cadeau.

Waarom ik fysieke foto’s verkies boven digitale foto’s?

Soms hou ik ervan om eens door te bladeren in fotoboeken van vroeger. Dan komen er weer allerlei herinneringen naar boven, love it. Maar ik merkte onlangs op dat, vanaf de leeftijd dat ik op social media zat, het aantal foto’s wel begon te dalen. Ik heb zelfs een bepaalde periode waarbij ik geen enkele fysieke foto van heb, dit vind ik echt enorm jammer. Ze staan natuurlijk wel online, maar daar kijk ik niet zo vaak in.

Ik heb al eens geprobeerd om foto’s te laten drukken bij de Hema, maar om dan de juiste/mooiste foto’s te vinden is natuurlijk een ander probleem. Toen ik naar de giftguide van Pauline keek zag ik dat ze de Instax Share SP-2 voorstelde als cadeau voor vrouwen. Toen ik dit zag stond dit direct op mijn lijstje van zaken die ik nog moest kopen. Maar kopen moest ik niet meer doen, ik heb hem zoals ik al zei als kerstcadeau gekregen :-).

Wat is de Instax Share SP-2?

De Instax Share SP-2 is een printer waarmee je foto’s kan laten printen vanop je smartphone. Heel simpel en zo leuk. De Instax Share SP-2 is verkrijgbaar in 2 kleuren; grijs en goud. Ik koos natuurlijk voor de gouden variant. Ook werkt deze printer met dezelfde filmrolletjes als de Fujifilm Instax.

De printer werkt samen met de Share-app. Het enige wat je moet doen is; je foto maken, sluit je telefoon’s Wi-Fi aan met je printer, open de app, selecteer je foto en druk op printen.

Conclusie

Nog nooit was het zo simpel en snel geweest om jouw foto’s vanop je smartphone fysiek in je hand te kunnen vasthouden. Je hoeft er je deur niet meer voor uit te gaan. Vanuit je zetel een foto printen, niets gemakkelijker dan dit. Zo leuk dat Fujifilm deze printer ontwikkeld heeft. We zullen over zulke printers nog veel horen. Ik ben alvast laaiend enthousiast en ga hun innovaties zeker opvolgen. Twijfel je nog? Niet doen! Gewoon kopen, je zal het je zeker niet beklagen :-).

De Instax Share SP-2 is te koop bij Cool blue voor €199,-.

Geef een reactie