Review – Glamglow Sexy Youthmud set

Als je mij op Instagram volgt, zul je wel al gezien hebben dat ik heel wat leuke pakjes voor Kerst heb mogen ontvangen. In één van de pakjes zat namelijk de Glamglow Sexy Youthmud set. Ik heb al vaak zitten twijfelen om een product van Glamglow aan te kopen, maar steeds hield de prijs me tegen. Nu kreeg ik eindelijk de kans om enkele maskertjes uit te testen (DANK U WEL MAMA!). Zijn deze maskertjes beter als drugstore maskers? Lees dan maar lekker mee.

De verpakking

Toen ik de Glamglow Sexy Youthmud set zag was ik onmiddellijk verliefd. De glitters, het strikje, de kleuren,… het paste allemaal perfect bijeen. Ik vond het ook leuk dat deze ‘giftset’ een andere vorm en look had dan de normale verpakking van Glamglow.

Wat ik ontzettend fijn vind aan deze giftset is dat je wel drie verschillende soorten maskers krijgt voor de prijs van één. Tot nu toe heb ik nog maar één maskertje kunnen uittesten (namelijk de Youthmud Tinglexfoliate Treatment). Laat het mij zeker weten als jullie een review willen zien over de andere twee maskertjes (het Thirstymud en Supermud masker).

Wanneer je het Glamglow Sexy Youthmud set opent is het eerste wat je ziet de tekst “HELLO SEXY“.  Dit is ontzettend leuk om te zien en past ook bij de naam van deze giftset.

Youthmud Tinglexfoliate Treatment

Wat belooft het masker?

Het Youthmud Tinglexfoliate Treatment masker is een anti-aging masker dat je een direct effect belooft. Na het aanbrengen van dit masker zou je camera-ready moeten zijn. In dit masker zit Franse modder, groene thee en mineralen die ervoor zorgen dat jouw huid zal stralen. Het masker stimuleert ook de collageenaanmaak van de huid en zorgt voor een 3-daagse ‘glow’. Daarnaast zuivert het de huid en verfijnt het de poriën.

Conclusie

Het Youthmud Tinglexfoliate Treatment masker breng ik aan met een Foundation kwast van de Hema. De structuur is wel vrij bijzonder. Het masker heeft wat harde stukken modder (of thee denk ik) en is ook vrij korrelig. Het heeft niet de structuur die je van een gewoon masker zou verwachten.

Zoals de naam van het masker het al zegt begint het masker na enkele minuten te tintelen. Ik las dat veel mensen hier niet tegen konden, maar ik vond dat het nog best meeviel was. Het masker begon echter wel wat strak te worden en deed ook soms pijn om eens te lachen of te praten. Hierbij zie je ook dat het masker begint op te drogen (wat je wel vaker hebt bij Glamglow maskers).

Na 15 minuten besliste ik dat het genoeg was. Ik maakte mijn handen nat met lauwwarm water en scrubde mijn gezicht schoon. Na het afspoelen voelde mijn gezicht ontzettend schoon aan, ook voelde ik dat mijn gezicht veel strakker zat.

Belangrijk: reinig je gezicht goed voor het gebruiken van dit masker.

Is het nu echt zijn geld waard?

Ik ben aangenaam verrast door het Youthmud masker. Toen ik dit zag dacht ik dat dit helemaal geen masker voor mij was, aangezien het eerder als anti-aging wordt beschouwd. Ik ga in de toekomst zeker nog meer maskertjes van Glamglow uittesten. Wat ik zeker positief vind aan Glamglow is dat ze zich niet enkel richten naar vrouwen, maar ook naar mannen.

Zoals ik al eerder vermelde heb ik nog geen tijd gehad om de overige twee maskertjes (het Thirstymud en Supermud masker) uit te testen. Wil jij ook een review over deze twee maskertjes weten? Laat het mij dan zeker in een reactie hieronder of op Facebook weten.

4 Replies to “Review – Glamglow Sexy Youthmud set”

  1. Ja! Ik ben heel benieuwd naar de andere maskertjes 🙂 de tintelende klinkt in elk geval erg goed! Ik twijfel al langer om er eens eentje te kopen, maar ik twijfel steeds omdat ze echt niet goedkoop zijn..

    1. Zodra ik de andere getest heb komen deze zeker online! 😀 Ik had net hetzelfde probleem, durfde deze nooit te testen maar ben er nu wel ontzettend blij mee! Hopelijk blijft dit als ik de andere maskertjes ook getest heb!

  2. Jaaa, graag ook een review daarover want je heb me enorm benieuwd gemaakt naar de anders maskers als deze ook al zo fijn is! 🙂

    1. Oh super, dank je! 😀 Zodra ik deze getest heb zal ik hierover ook een review schrijven!

Geef een reactie