Di Ladies – Marie Zen

Midden november lanceerde Di zijn eigen productlijn: Di Ladies. Dit nieuwe gamma bevat vijf onmisbare producten in de badkamer in vijf unieke geuren. Wat maakt Di Ladies zo uniek? Het is 100% Belgisch.

Al een hele tijd bezit ik twee producten van het Di Ladies gamma, maar door de blokperiode was het schrijven van een review geen prioriteit. Daar komt vandaag verandering in!

Uit de vijf verschillende geuren koos ik voor producten uit de lijn van Marie Zen. Elke lijn bestaat uit een handcrème, wasgel, douchégel, bodylotion en body butter. Ik koos ervoor om de douchegel en body lotion uit te testen.

Douchegel – Marie Zen

Marie Zen staat voor mediteren en een echt zen-gevoel. Aan deze twee zaken dacht ik onmiddellijk toen ik de douchegel van Marie Zen rook. Haar geur is op basis van lotusbloem en groene thee, een verfrissend en zacht duo dat zorgt voor zalige ontspanning. Ik denk dat veel mensen deze geur lekker zullen vinden.

Uit al de vijf verschillende geuren van Di Ladies is Marie Zen mijn favorietje. Hij is lekker fris zonder een al te sterke geur achter te laten. Naast de lekkere geur vind ik ook dat deze douchegel mijn huid ontzettend goed hydrateert. Na het douchen voelt mijn huid weer zacht aan.

Body lotion – Marie Zen

Naast de douchegel koos ik er ook voor om de body lotion van het Di Ladies gamma uit te testen. Wat mij al aangenaam verraste was het feit dat de body lotion in een pompflacon komt. Toen ik dit voor de eerste keer gebruikte was dit echt een enorm pluspunt want dankzij de pomp heb je nooit te veel of te weinig product. Ook beschikt de body lotion van Di Ladies over een snel intrekkende formule waardoor je dus snel klaar bent met smeren.

Conclusie

Ik vind de producten van Di Ladies ontzettend goed. Ze hydrateren mijn huid en na het gebruiken van deze producten voelt mijn huid weer zacht aan. Mijn favoriet is de body lotion.

Hebben jullie al eens de producten van Di Ladies gebruikt? Laat het mij dan zeker weten in een reactie.

5 Replies to “Di Ladies – Marie Zen”

  1. Ik heb alle geuren al geprobeerd maar Marie is toch mijn favoriet, zo lekker fris!

    1. Inderdaad, ben er ook verzot op! 😀

  2. Oh ziet er goed uit 🙂 ik ben eerder voor zoete geuren, misschien is Olivia wel mijn match!

    1. Ja het zijn echt zeer speciale geuren! Laat me weten als je het hebt uitgetest! 😀

Geef een reactie