Eylure Brow Pomade & Amplifier

Wenkbrauwen zijn de laatste tijd echt een dingetje geworden. Het kan je gezicht en look volledig veranderen. Ik heb zelf heel fijne wenkbrauwen en zonder het bij te tekenen voel ik me al direct naakt. Ik heb al verschillende producten uitgetest, maar vond mijn favoriet nog niet. Vandaag test ik voor jullie de Eylure Brow Pomade en Eylure Brow Amplifier uit, worden deze twee wel een favoriet? Lees dan zeker verder.

Voor dat Eylure met zijn brow collectie uit kwam, sprak iedereen steeds over de producten van Anastasia Beverly Hills. Ik wilde er steeds iets van kopen, maar de prijs hield mij wat tegen. Toen ik zag dat Eylure met een goedkopere versie op de markt kwam ben ik deze onmiddellijk gaan kopen.

Eylure Brow Pomade

De Eylure Brow Pomade is (blijkbaar) vergelijkbaar met de Pomade van Anastasia Beverly Hills. Toen ik de pomade uit het doosje haalde vond ik dat het er heel luxueus uit zag. In het glazen potje zit een vrij dikke, consistente crème. Qua uiterlijk ziet het er vrij luxueus uit. Bovendien is de Eylure Brow Pomade waterproef, hoe leuk!

Ik vind de Eylure Brow Pomade echt een ontzettend fijn product!  Deze Pomade is goed op te bouwen en blijft ontzettend lang zitten.

Eylure Brow Amplifier

Het tweede product dat ik uittestte was de Eylure Brow Amplifier, een wenkbrauwgel die je wenkbrauwen op de perfecte plaats houdt doorheen de dag. De Brow Amplifier heeft een mini borsteltje, wat ik ontzettend fijn vind.

De wenkbrauwgel houdt mijn wenkbrauwen goed in bedwang. Voordat ik de Eylure Brow Amplifier had, had ik nog nooit een wenkbrauwgel uitgetest. Ik zag nooit wat de voordelen hiervan waren, maar nu ik deze heb uitgetest kan ik niet meer zonder. Nog een voordeel aan de Eylure Brow Amplifier is dat hij je wenkbrauwen ook wat kleur geeft.

Conclusie

De wenkbrauwproducten van Eylure hebben mij aangenaam verrast. Ik koos voor beide producten de kleur ‘n°20 Mid Brown’ omdat de kleur ‘n°10 Dark Brown’ veel te donker voor mij leek. Ik vind het ontzettend fijne producten, ik gebruik ze nu elke dag!

Kleur je jouw wenkbrauwen graag bij en ben je op zoek naar waterproof wenkbrauwproducten? Test dan zeker eens deze producten uit.

Heb jij de producten van Eylure al eens uitgetest?

5 Replies to “Eylure Brow Pomade & Amplifier”

  1. Ziet er goed uit! Ik heb de de dip brow pomade, dit lijkt een prima alternatief.. en nog goedkoper ook 🙂

    1. Ja inderdaad! 😀 Ik ga mij ooit eens de dip brow pomade van Anastasia aanschaffen en deze twee vergelijken 😀

  2. Ik ben zelf ook een grote fan van de producten van eyelure voor de wenkbrauwen! Op dit moment gebruik ik een gelijkaardig product van Lancôme! Daar zit de kleur voor mij echt perrrrrrrrrrrrrfect!

    1. Oh echt? Als deze op is zal ik eens die van Lancôme uittesten 😀

  3. Ziet er enormgoed uit ik ben hier echt zeer benieuwd naar!

Geef een reactie