P&G blaast 60 kaarsjes uit

Procter & Gamble (P&G) viert zijn 60-jarig bestaan in België. Om dit te vieren werd ik afgelopen donderdag uitgenodigd op een heel speciaal event. Tijdens elke fase in ons leven komen wij wel in contact met verschillende producten van P&G (denk maar aan: Pampers – Head & Sholders – Gilette – Dreft – …). Naast hun 60ste verjaardag vierde P&G ook zijn aanhoudende positie als marktleider.

Van P&G moesten we eens een throwback in het echt doen. Ze vroegen ons om met onze mama, papa, oma of opa langs te komen. Natuurlijk koos ik ervoor om mijn mamaatje mee te nemen, zo kon ze eens meekijken achter de schermen van dit gigantisch bedrijf.

Toen we binnen kwamen werd er ons onmiddellijk een hapje en een drankje aangeboden, maar wat ons onmiddellijk opviel was de piramide Dashtonnetjes. Achteraf kozen we ervoor om met dit Dashtonnetje op de foto te staan. Dit was pure nostalgie voor mama! 😉

Achteraf konden we in verschillende ‘hokjes’ informatie krijgen over verschillende
producten van P&G. Zo kregen we te horen dat Pampers vanaf dit jaar een nieuwe technologie gebruikt in zijn luiers, zagen we het effect van Dreft tegenover een ander afwasmiddel en zagen we de evolutie van de mannelijke scheermesjes. Tijdens dit event ontdekte mijn mama een nieuwigheid: de Lenor unstoppables. We zagen deze in de winkelrekken liggen, maar steeds vroegen we ons af wat dit product was en of dit wel lekker rook. Op het event konden we enkele washandjes ruiken en de reuk was heerlijk! De Lenor unstoppables zijn kleine ‘steentjes’ die je rechtstreeks in de wastrommel doet om extra geur te krijgen.

Na de informatie was het tijd voor een kleine quiz. De eerste 10 personen konden een jaar lang gratis producten van P&G ontvangen. Via een website (en uiteraard onze smartphone) konden we onze antwoorden doorsturen en zien op de hoeveelste plaats we stonden. Helaas hebben we niets gewonnen!

Toen we naar huis gingen mochten we een authentiek Dashtonnetje meenemen met verschillende producten. We vonden het een ontzettend leuk avontuur en zijn blij dat we mochten binnen kijken bij P&G.

Happy birthday Procter & Gamble en moge er nog vele jaren bijkomen!

 

2 Replies to “P&G blaast 60 kaarsjes uit”

  1. Oh, die grote tonnen! Inderdaad pure nostalgie! Vroeger hadden wij er ook zo eentje thuis 🙂

    1. Inderdaad! 😀 Was wel leuk dat we deze mee naar huis kregen!

Geef een reactie