L’Oréal Extravaganza Golden Muse giftset

Ben je op zoek naar een ideaal kerstgeschenk voor iemand die van make-up houdt? Wel, dan heb ik de oplossing. L’Oréal brengt een limited edition giftset uit, namelijk de L’Oréal Extravaganza Golden Muse giftset.

De L’Oréal Extravaganza Golden Muse giftset bestaat uit een mascara, lippenstift en de limited edition L’Or highlighter.

extravaganza-golden-muze

Volume Million Lashes mascara

De perfecte mascara zoeken is een echte hel. Ze zijn meestal te klonterig, te klein, niet zwart geniet, … Dankzij de L’Oréal Extravaganza Golden Muse giftset ontdekte ik dit pareltje. Deze mascara heeft mij positief verrast omdat deze mijn wimpers niet aan elkaar doet plakken. De Volume Million Lashes mascara geeft volume, maakt mijn wimpers lang en zwart zonder een dramatisch wow-effect.

Zelf zou ik deze mascara nooit hebben uitgekozen, maar nu ik weet hoe goed hij is ga ik hem vaker aankopen. Deze mascara kost €16,99 in alle drogisterijen.

volume-million-lashes

Color Riche Gold Obsession: Nude gold

Met de feestdagen in het vooruitzicht zien we ontzettend veel beautyproducten met een gouden touch. Zo ook deze Color Riche Gold Obsession. Toen ik de L’Oréal Extravaganza Golden Muse giftset kocht wist ik niet goed welke kleur deze lippenstift had. Eerst maakte ik er mij niet zo druk over, maar toen ik thuis kwam was ik bang dat het geen mooie kleur ging zijn.

color-riche-nude-gold-gold-obsession

Toen ik de giftset opende zag ik een hele mooie, zacht roze lippenstift. Ik ben er helemaal verliefd op. Wat mij direct opviel, was dat deze lippenstift heel voedend is. Sommige lippenstiften kunnen je lippen drogen, maar dat is zeker niet het geval bij de Color Riche Gold Obsession.

Echter vond ik wel dat deze lippenstift een vreemde geur had. Ik kon het eerst niet goed plaatsen, maar na een tijdje wist ik wat het was. Deze lippenstift deed mij denken aan een lippenstift die mijn oma vroeger steeds droeg. Pure nostalgie! 😉

color-riche-nude-gold

L’Or Highlighter

Deze highlighter is hetgeen wat deze giftset zo speciaal maakt. Het is een limited edition highlighter die nog enkel te verkrijgen is via deze giftset. Deze gouden kleur zou ik nooit zelf gekozen hebben, maar het is zo mooi!

Wat ik ontzettend fijn vind aan deze highlighter is dat hij heel goed opbouwend is. De L’Or Highlighter is echter niet poederig, maar heeft een vrij natte consistentie (weet niet goed hoe ik het moet beschrijven). Het is alleszins anders dan alle andere highlighters die ik al heb gezien.

De verpakking van de highlighter doet me wel denken aan de verpakkingen van de blushes, highlighters en blushes van Colourpop.

Tip: breng deze highlighter best aan met je vingers.

Mijn mening

Ik vind de L’Oréal Extravaganza Golden Muse giftset een ontzettend leuke giftset. Ik kan geen enkel slecht woord zeggen over deze drie producten. Mijn favoriete product in deze giftset is zeker de Volume Million Lashes mascara, dit had ik eerlijk gezegd niet zien aankomen als ik deze giftset kocht. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk kerstcadeautje dan raad ik je deze giftset aan.

Je kan de L’Oréal Extravaganza Golden Muse giftset kopen bij alle drogisterijen vanaf €29,99.

liefs-joyce

2 Replies to “L’Oréal Extravaganza Golden Muse giftset”

  1. Ik vind het een hele mooie gift set en zeker niet duur. Misschien wel leuk om voor de kerst op mijn verlanglijstje te zetten ☺

    1. Ja was er echt van verschoten hoe leuk deze giftset is 😀

Geef een reactie