All you need is pink

Het is misschien wel wat stereotype, maar ik draag tegenwoordig ontzettend graag roos. Vorig jaar kocht ik dit babyroos jasje. Ik was (en ben nog steeds) verliefd op deze jas, hij kan gedragen worden tijdens verschillende seizoenen.
All I need is pink.

Ik kreeg al vaak complimentjes toen ik deze jas droeg, daarom vond ik dat het geen kwaad kon om hier eens een lookbook mee te maken. Hij valt onmiddellijk op doordat niet veel mensen een jas dragen in deze kleur. Tijdens deze donkere periode vind ik het toch wel belangrijk om wat kleur te dragen.

Als ik mij niet vergis is deze jas nog steeds te koop.

lookbook-streetstyle

lookbook-herfst-joyce

first-lookbook

herfst

lookbook-herfst

Outfit details

Jas – Zara
T-shirtCamaieu
Broek – Zara
Schoenen – Converse
TasMichael Kors

De kleren die ik hier draag zijn vooral kleren die ik op een gewone schooldag ook zou aandoen. Het zijn geen opvallende of speciale kleren, maar de roze jas maakt het wat specialer.

Welke kleur is jouw favoriete (winter)jas?

liefs-joyce

2 Replies to “All you need is pink”

  1. Ohh, de Selma tas in roze is ook zo mooi!

    1. Ja, heb ik kunnen kopen aan een outlet prijsje! 😀

Geef een reactie