Zeg je puisten vaarwel met de Garnier Pure Active Intensive 3 in 1

Garnier, I love it! Ze hebben heel wat goede en betrouwbare producten. De laatste tijd heb ik weer veel last van een onzuivere huid. Toen ik voor het laatst de Di binnenstapte zag ik dat Garnier weer een nieuw product op de markt had gebracht; Garnier Pure Active Intensive 3 in 1. Lees vlug verder om te zien of dit product me al dan niet bevalt.

De verpakking

De verpakking sprak mij onmiddellijk aan, normaal heeft Garnier steeds een clean en witte uitstraling maar dat is dit keer niet het geval. Door de zwarte achtergrond valt het product direct op.

garnier-pure-active-intensive-3-in-1

Voor wie?

Het product is geschikt voor mensen met een vette- tot probleemhuid. Dit was de voorbije dagen zeker bij mij het geval.

Garnier Pure Active Intensive 3 in 1

Het unieke aan dit product is dat je hem als reiniging, scrub of als masker kan gebruiken om zichtbare mee-eters te verminderen en te voorkomen. Nog nooit eerder had ik een product gezien die deze drie zaken kan doen, wat mij natuurlijk nieuwsgierig maakte.

garnier-pure-active-intensive-swatch

Ingrediënten

Er zijn 3 specifieke ingrediënten die voor deze unieke formule zorgen:

  • Bosbes extract: gekend voor zijn antioxydante werking, reinigt en beschermt de huid.
  • Charcoal: bestrijdt mee-eters, verwijdert overtollig talg en maakt de huid mat.
  • Salicylzuur: doodt bacteriën en exfloieërt de huid.

Vanaf nu heb je nog maar één product nodig die verschillende zaken voor u kan doen.

garnier-ingredientenlijst

 Gebruiksaanwijzing

Reiniging:
Breng dagelijks aan op een vochtig gezicht  en masseer licht in. Goed afspoelen achteraf.

Scrub:
Masseer dagelijks om de huid te exfoliëren. Goed afspoelen achteraf.

Masker:
Breng twee tot drie keer per week aan op een droge huid. Laat vijf minuten intrekken. Goed afspoelen.

Vermijd steeds de oogcontouren. Bij contact met je ogen, onmiddellijk spoelen met water.

Mijn ervaring

garnier-pure-active-intensive

Tot nu toe heb ik de Garnier Pure Active Intensive 3 in 1 enkel gebruikt als reiniger en masker. Ik vind het een ontzettend goed product dat mijn huid niet uitdroogt. Echter heb ik wel één nadeel ondervonden; het product is helemaal niet handig als je hem in het bad of douché gebruikt. Ik raad het jullie af om deze in bad te gebruiken, want zo zie je niet of je nog wat product aan je gezicht hebt hangen.

Ik merk wel niet zo veel verandering, maar als ik verandering zie zal ik jullie deze zeker laten weten op mijn Facebook-pagina.

Heb jij ook veel last van mee-eters? Wat gebruik jij hiervoor?

liefs-joyce

3 Replies to “Zeg je puisten vaarwel met de Garnier Pure Active Intensive 3 in 1”

  1. Fijn dat deze zo goed is voor je huid en deze zeer niet uitdroogt!

  2. Ik ben heel benieuwd naar dit masker! Zou het graag eens proberen.

    1. Zeker doen! Wel je gezicht goed afspoelen na gebruik! 😀

Geef een reactie