KIKO Cocoa Shock Blush

Sinds Too Faced met de chocolate bar palette kwam, lijkt het wel of er een nieuwe hype ontstaan is. Zo kwam ook I Heart Makeup met een gelijkaardig oogschaduw palette. Toen ik enkele weken geleden in de Kiko winkel van Leuven langs ging, kwam ik de Cocoa Shock Blush tegen. Wat dit schattig blush palette zo uniek maakt? Het ruikt ook nog eens naar chocolade. Vandaag laat ik jullie weten wat ik van dit stukje chocolade, euh blush palette vind.

DE VERPAKKING

Het palette komt in een mooie roze verpakking, het deed me onmiddellijk aan een chocoladedessert denken want daar strijken ze soms ook wat chocoladestrepen over. Ik vind het een zeer leuke verpakking en valt ook onmiddellijk op. Naast de verpakking lijkt ook het doosje op een grote chocoladereep. Wanneer je het doosje opent, komt er een subtiele chocoladegeur op je af. Sommige zeggen dat het eerder naar vanille ruikt, maar ik vind persoonlijk dat het eerder naar chocolade geur, wat vind jij?

Volgens Kiko zou het gaan om twee baked blushes met een subtiele vanillegeur. De twee tinten kunnen apart worden gebruikt of met elkaar worden gemengd. De blushes hebben een matte, gelijkmatige en egale finish die gemakkelijk te blenden zijn. Het Cocoa Shock Blush palette is beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Ik koos voor 02 Silky Rose And Mauve.

Aan de binnenkant van het palette zit ook nog eens een spiegeltje. Het is niet zo een vals spiegeltje waar je je amper in kan zien, maar het is nog van goede kwaliteit. Dit vind ik persoonlijk steeds een pluspunt.

02 SILKY ROSE AND MAUVE

Ik koos voor 02 Silky rose and mauve omdat er een bruine blush met een roze toets in zat. Achter zo een blush ben ik al een hele tijd op zoek en ik ben er echt helemaal verliefd op. De roze blush heb ik wat minder gebruikt.

De vorm van de chocolade hebben ze ook doorgetrokken naar de binnenkant van het palette. De blushes hebben wat reliëf waardoor ze echt op chocolade lijken.

Swatches

blush-swatches

Hier zie je de switches van de twee blushes op mijn pols. Links zie je de lichtste kleur en rechts zie je de donkerdere kleur. Zoals je kan zien zijn het heel natuurlijke kleuren die gemakkelijk op te bouwen zijn.

Ik ben enorm enthousiast van het Cocoa Shock Blush palette. Het zorgt voor een mooie naturelle kleur op je wangen. Ik gebruik deze blushes dagelijks en krijg er regelmatig complimenten over.

Het Cocoa Shock Blush palette is verkrijgbaar bij alle Kiko filialen voor € 10,90.

Wat vind jij van het Cocoa Shock Blush palette? Vind jij ook dat deze eerder naar chocolade ruikt dan naar vanille? Laat het mij zeker weten in een reactie.

liefs-joyce

10 Replies to “KIKO Cocoa Shock Blush”

 1. Ja mooi! leuke verpakking ook

  1. Ja ben echt verliefd op de verpakking 😀

 2. Ik vind hem zo mooi maar ik heb al zo veel fijne blusches

  1. Je hebt nooit blushes te veel 😀

   1. Daar heb je helemaal gelijk in ?

 3. Leuke verpakking. De swatches zien er inderdaad heel natuurlijk uit

 4. Ziet er heel mooi uit 🙂

 5. Oh my god, wat ziet het er mooi uit!!

  1. Het is ook heel mooi hoor! 😀 lijkt vrij natuurlijk op de wangen!

 6. Waaw wat een mooie blushes! Geweldig dat ze ook zo lekker ruiken 😀 Ik vind het zo jammer dat hier geen Kiko in de buurt is, hun producten lijken heel fijn!

Geef een reactie