Einde aan zoektocht naar jouw ideale kledingstuk dankzij lievejosee

Het perfecte kledingstuk vinden, is vaak niet zo gemakkelijk. Veel vrouwen herkennen het wel: je hebt een bepaald kledingstuk in gedachten, maar je kan het nergens vinden. Dankzij lievejosee komt er een eind aan deze zoektocht. Nooit meer zoeken naar je maat, precies die kleur of dat ene jurkje maar dan net wat anders.

Leg je wensen voor aan lievejosee en samen bepaal je hoe je ideale kledingstuk eruit moet zien. Alles kan worden gemaakt op basis van jouw maten of die van je favoriete kledingstuk.

Wat lievejosee zo speciaal maakt? Je hoeft er de deur niet voor uit. Nu hoef je noot meer stad en land af te zoeken naar dat ene kledingstuk om je outfit af te maken, maar kun je voor je kledingwensen terecht bij lievejosee.

Over lievejosee

Het merk lievejosee is opgericht door Josee Wouters. Als iemand die van vele stijlen houdt, besloot zij in 2011 haar eigen kleding te maken, zodat ze nooit meer hoeft te zoeken. Met lievejosee wil ze nu ook andere vrouwen helpen in hun zoektocht naar hun eigen stijl en wensen.

Herken jij dit probleem en ben je momenteel naar iets heel specifieks op zoek? Aarzel zeker niet om contact op te nemen met Josee Wouters.

 

Josee Wouters maakt ook kledij voor mensen
uit België.

liefs-joyce

Geef een reactie