Dove Nourishing Care Shower Oil

Dove staat bekend om haar verzorgende producten voor onder de douche en sinds kort hebben ze er weer een nieuwe douchelijn bij: Dove Nourishing Care & Oil. Zoals jullie wel zullen gezien hebben in mijn laatste video ontving ik van het PR-bureau Listenup enkele producten om uit te testen.

Douchen kan je huid uitdrogen, maar Dove belooft ons dat dit niet zal gebeuren met deze nieuwe douchelijn. De Dove Nourishing Care & Oil producten reinigen niet alleen, ze hydrateren intensief en ze herstellen en beschermen je huid tegen uitdroging. Wat deze productlijn zo bijzonder maakt, is het unieke ingrediënt: Marokkaanse Arganolie.

Dove

In het pakje zaten twee producten: Dove Nourishing Care & Oil Body Wash en Dove Nourishing Care Shower Oil. Voordat ik dit pakje had ontvangen was ik de Dove Nourishing Care & Oil Body Wash al eens gaan kopen omdat ik er zo benieuwd naar was. Als je hier meer over wilt weten, moet je zeker eens mijn blogpost hierover lezen.

Dove Nourishing Care Shower Oil

 

Dove Nourishing Care Shower Oil

Ik hou ontzettend veel van olie onder de douché! Voordien gebruikte ik vooral de douche-olie van Rituals. De Dove Nourishing Care Shower Oil , met 55% voedende oliën, verandert onder de douche in een fijn geurende schuim.

ingredienten

Dit zijn de bestanddelen. Zoals je kan zien zit er ook Arganolie in deze douche-olie. Arganolie staat erom bekend dat ze de zeer droge huid intensief voedt en de tekenen van vroegtijdige huidveroudering vervaagt/vermindert. Zo is douchen niet langer de oorzaak van een droge huid, maar juist de oplossing te voorkoming.

dove-douche-olie

Zodra er water bij komt, verandert de olie in een soort van schuim. Hoe meer olie dat je gebruikt, hoe meer schuim dat je zal verkrijgen. Dit heb ik nog niet eerder gezien bij zulke douche-oliën. Dit voelt zo lekker zacht aan op de huid! Na het afspoelen en afdrogen voelt mijn huid ontzettend zacht aan, helemaal niet vettig.

In tegenstelling tot de Dove Nourishing Care & Oil Body Wash was ik direct verliefd op de geur. Persoonlijk vind ik dat de olie niet zo straf ruikt als de Body Wash, maar desondanks vind ik dat het twee topproducten zijn!

Shower Oil

 

Besluit

Ik ben echt verzot op deze douche-olie. Nog nooit voelde mijn huid zo zacht aan na het gebruiken van een douche-olie. Voordien was de douche-olie van de Rituals mijn favoriet, maar nu staat de Dove Nourishing Care Shower Oil toch op nummer 1. Ik raad het echt iedereen aan om één van deze producten eens uit te testen.

Dove Nourishing Care Shower Oil is verkrijgbaar in 200 ml voor maar liefs €5,69. Deze douche-olie is verkrijgbaar bij Delhaize en Kruidvat.

Heb jij al eens iets van de Dove Nourishing Care & Olie lijn uitgetest? Zo ja, welke en wat was jouw ervaring hiermee?

Deze producten werden mij opgestuurd door PR-bureau Listenup.

xoxo

6 Replies to “Dove Nourishing Care Shower Oil”

  1. Ik heb deze producten ook getest en ik vind ze heerlijk!

    1. Ja had het gezien op uw blogpost! 😀 Ze zijn echt favorietjes geworden!

  2. Ik heb nog niks van deze producten getest maar ze klinken erg fijn!

    1. Zijn ze ook! Wanneer je last hebt van een zeer droge huid voel je echt het verschil!

  3. Super informatief en mooie foto’s! x

    1. Dank je! Doet me deugd om dat van jou te horen! 😀 x

Geef een reactie