Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater

Micellair water is op een zeer korte tijd onmisbaar geworden in mijn night time routine. Sinds ik micellair water ontdekt heb, wil ik niets anders meer gebruiken. Onlangs ontdekte ik dat Garnier met een nieuw variant op de markt kwam met olie in. Deze variant met een witte dop en is herkenbaar aan de gele kleur van de olie.

Garnier Reinigingswater

Als we het etiketje mogen geloven zou deze SkinActive Micellair Reinigingswater van Garnier langhoudende- en waterproof make-up verwijderen zonder vettig aan te voelen en zonder je gezicht te hoeven afspoelen.
Persoonlijk vind ik het soms ontzettend lastig om waterproof make-up te verwijderen, soms lukt dit zelfs niet met een reinigingsdoekje en raakt mijn huid geïrriteerd.

Het Micellair Reinigingswater is verrijkt met micellen, reinigende oliën en arganolie. De oliën mengen perfect met micellen om alle sporen van make-up te verwijderen.

Micellair water bestanddelen

Dit zijn de bestanddelen! Arganolie staat bovenaan het lijstje, wat erop wijst dat het er rijkelijk in zit. Er zit wel wat parfum in, maar gelukkig wordt deze als laatste vermeld.

DE TEST

Maar de grote vraag is natuurlijk: werkt het? Ik testte deze Micellair Reinigingswater, op een warme namiddag, voor jullie uit.

Micellair Reinigingswater test

Voor de test heb ik gebruik gemaakt van de SkinActive Micellair Reinigingswater en de normale versie met de roze knop. Het zou leuk zijn mocht je hier een verschil in zijn!
Zoals ik de producten op de foto vasthoud zal ik ze dan ook testen, links het flesje met het roze dopje, rechts met het witte.

Met Make-up

Voor de test heb ik, met opzet, gebruik gemaakt van donkere oogschaduw omdat je zo veel beter kan zien of alles er wel degelijk af gaat. Ook heb ik gebruik gemaakt van een liquid lipstick van Colourpop omdat ik vind dat deze ontzettend moeilijk eraf gaan van de eerste keer.

Micellair Reinigingswater met olie

Wat je niet moet vergeten is om voor gebruik goed te schudden. Zo mengt de olie samen met het water.

Resultaat

En dit is dan het resultaat! Je ziet al onmiddellijk dat aan de rechterkant (met olie) meer make-up afkomt dan aan de linkerkant. Bij deze foto had ik nog maar één keer over elk deel gegaan. Waar je vooral het verschil ziet is aan mijn wenkbrauwen. Met de Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater met olie was het echt een fluitje van een cent.

Mijn mening

Ik ben echt ontzettend enthousiast over deze variant met olie. Hij haalt mijn make-up er af alsof het niets is, voelt niet vettig aan en kalmeert de huid. Wat zeker een pluspunt is: is dat het je huid helemaal niet irriteert en je ogen ‘pikken’ er helemaal niet van!

Ik geef dit product zeker een 9,5/10!

Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater is te koop bij verschillende drogisterijen voor maar liefst €6,99.

Heb jij de Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater al eens uitgetest?

4 Replies to “Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater”

  1. Klinkt fijn! Ik wil deze ook gaan kopen 🙂

    1. Zeker doen! Ben er echt ontzettend blij over! 😀

  2. Wow! Ik ga dit product ook aanschaffen! Wanneer ik waterproof maskara aan heb, blijft na het verwijderen nog altijd maskara op mijn wimpers. Ik zoek al lang een goed product dat ervoor zorgt dat alles er af geveegd wordt en niet irriteert aan de ogen! 🙂

    1. Had net hetzelfde voor! Ben hier echt ontzettend blij over! Op mijn ogen wrijf ik zelfs niet! Ik zet het watje op mijn oog en duw er lichtjes op en alles gaat er in één keer af!

Geef een reactie