(CLOSED) Huge giveaway

Enkele weken geleden behaalde ik de 200 likes op mijn Facebook-pagina. Voor deze mijlpaal kondigde ik al enkele geleden aan dat ik een giveaway ging voorbereiden.
Jammer genoeg heeft dit eventjes op zich moeten wachten doordat ik midden in mijn herexamens zat. MAAAAR hij is er eindelijk!

Giveaway info:
-Iedereen uit België en Nederland mag meedoen
-Je moet 18+ zijn of ouderlijke toestemming hebben
-Eindigt op 18 september 2016
– Winnaar zal gecontacteerd worden via e-mail of social media
-Winnaar zal geselecteerd worden via een randomizing generator

14 Replies to “(CLOSED) Huge giveaway”

 1. Jeetje, wat geef jij veel weg zeg! Gefeliciteerd met de 200 volgers, dik verdient. Je maakt leuke video’s 🙂 E-mail: denise_chill@hotmail.com

   1. Oh dank je! 😀 Heb me een beetje uitgeleefd tijdens het uitzoeken naar leuke producten voor mijn giveaway :p xx

    1. Haha, dat heb ik gemerkt! Leuk hoor 🙂

 2. Hey, ik doe super graag mee! Gefeliciteerd met de 200 volgers! En een super gave winactie! Mijn email is: byfashionblogserena@gmail.com liefs x

  1. Oh dank je! 😀 Vergeet zeker niet om alles in het Gleam formulier in te vullen want enkel de mensen die daar alle stappen (die ze wilden doen) gedaan hebben zijn geldig voor de winactie. De link is: https://gleam.io/u2R2T/beautypallets-giveaway-200-facebooklikes-
   Liefs Joyce x

 3. Bravo! 200 volgers is veel. Leuke giveaway. Mijn e-mail is sandrahanssens@live.be Groetjes!

  1. Oh dank je! 😀 Vergeet zeker niet om alles in het Gleam formulier in te vullen want enkel de mensen die daar alle stappen (die ze wilden doen) gedaan hebben zijn geldig voor de winactie. De link is: https://gleam.io/u2R2T/beautypallets-giveaway-200-facebooklikes-
   Liefs Joyce x

 4. Proficiat met je 200 volgers (het zijn er ondertussen wel al wat meer… 214, whoehoe!). Een zeer leuke winactie! Ik waag zeker mijn kans. Mijn mailadres is glitterinmyteacup@hotmail.com Groetjes!

  1. Oh dank je! 😀 Veel succes!

 5. Wat leuk om een nieuwe belgische blogger te ondekken ! Die zijn er namelijk veel te weinig vind ik zelf als belgje zijnde 😉 Ik heb je blog nog maar net ontdekt, maar ik ben fan ! Superlief dat je zo’n groot winactiepakket hebt samengesteld, invisibobbles zijn echt superfijn ! Ik heb net je review erover gelezen en er is wel een winkel in België waar ze die verkopen hoor, namelijk in de ‘Di’. Ik volg je nu op bloglovin en youtube 🙂 Ik doe graag mee aan de winactie ! (Mijn e-mail: sofievandevenne@yahoo.com)

  1. Oh wat een super lieve reactie! Er zijn inderdaad veel te weinig Belgische bloggers, wie weet groeit het aantal binnenkort door zelf bloggers te ontdekken! 😀 En ja, toen ik het reviewde wist ik nog niet dat ze Invisibobbles in België verkochten, maar bij het aankopen van de spulletjes voor mijn winactie had ik het ook ontdekt dat ze Invisibobbles in de Di verkopen 😀 (Zal direct mijn review aanpassen 😉 )
   Nog veel succes met mijn winactie! 😀

 6. Gefeliciteerd! Ik heb je fb ook geliked, ik volgde je alleen nog maar op bloglovin. Ik doe mee voor deze super goodies en heb het formulier ingevuld 🙂

  1. Oh super lief dank je! Bloglovin doet nog steeds ambetant dus gebruik eerder Facebook. Super leuk dat je mee doet! 😀 Nog veel succes!

Geef een reactie