Dove Nourishing Care & Oil douchecrème met Marokkaanse Arganolie

Als jullie mijn instagram in de gaten hebben gehouden, zullen jullie wel al gezien hebben dat ik na zoveel maanden eindelijk de Dove Nourishing Care & Oil douchecrème met Marokkaanse Arganolie in mijn bezit heb.

Al sinds de Unilevercareday sta ik te popelen om dit product uit te testen. De man die ons toen wat extra info gaf zei dat Dove zich ging focussen op mensen met een droge huid. Ik heb persoonlijk niet echt een droge huid, maar ik merk wel dat wanneer ik dit product gebruik, mijn huid veel zachter aanvoelt dan voordien.

Dove argan oil shower

Ze vertelden me dat in deze zeep van Dove ook echte bolletjes argan olie aanwezig zou zijn. Dit wou ik natuurlijk dan uittesten of het werkelijk zo zou zijn. Zou je die bolletjes met het blote oog zien, of gewoon voelen? Ik deed de test! Zoals hieronder op de foto, kan je dus werkelijk de bolletjes argan olie met het blote oog zien en zijn ze echt aanwezig in de zeep. Dit had ik nog nooit eerder gezien in zeep.

Nog een positief punt aan dit product is dat de geur heel lang blijft zitten. Het is wel een zeer straffe geur. Toen ik het voor het eerst uittestte, vond ik het niet lekker ruiken maar na enkele keren proberen begon ik de geur te appreciëren.

Er is wel één nadeel aan de geur: als je het dopsel van het product opent om even te ruiken heeft het een hele andere geur dan wanneer je deze op je huid aanbrengt. Dit heb ik nog nooit eerder voorgehad bij andere zepen.

Doordat deze zeep van Dove een aparte geur heeft en heel direct is, kan het sommigen misschien afschrikken om het te kopen. Toch raad ik het zeker aan, want de geur went zeker en vast, en bovenal voed deze zeep je huid. Stel dat je toch nog twijfelt vanwege de directe vrij straffe geur, kan ik je als tip meegeven dat je eventueel erna nog een lekkere frisse bodymist kan sprayen. Zo ruik je lekker, en is je huid toch gevoed.

De Dove Nourishing Care & Oil douchecrème met Marokkaanse Arganolie is verkrijgbaar in 250 ml (€3,49) en 500 ml (€5,99) bij alle supermarkten en drogisterijen.

Ik geef de Dove Nourishing Care & Oil douchecrème met Marokkaanse Arganolie een 8,5/10.
Heb jij al eens van dit product gehoord of heb jij dit product al eens uitgetest? Laat me dan zeker weten wat jij van de douchecrème vond.

3 Replies to “Dove Nourishing Care & Oil douchecrème met Marokkaanse Arganolie”

  1. Ik hou wel van de aparte geurtjes, ik heb ze hier nog niet in de schappen zien liggen maar zodra ik de kans krijg ga ik deze zeker uit proberen.

    1. Oei echt? Dat is vreemd 😮 Normaal zouden ze overal in de Di verkrijgbaar moeten zijn

  2. […] gaan kopen omdat ik er zo benieuwd naar was. Als je hier meer over wilt weten, moet je zeker eens mijn blogpost hierover […]

Geef een reactie