Mijn Bobbi Brown producten

Enkele weken geleden vroeg ik jullie waar jullie graag een review over zouden willen lezen. Lobke van Beautyboomhut wilde graag wat meer weten over de Bobbi Brown producten die ik in mijn bezit heb.

Ik heb nog niet veel Bobbi Brown producten, maar de producten die ik bezit vind ik wel super goed. Toen ik de winkel binnen stapte had ik niet de intentie om iets te kopen, maar ik kon me jammer genoeg niet in bedwang houden.

Ik vroeg aan de make-up artieste of ze mij een concealer kon geven die goed bij mijn huidskleur zou passen. Toen ze mijn make-up verwijderde zei ze dat mijn foundation ook niet de juiste kleur voor mij was. Spontaan liet ze zien welke kleur beter bij mij zou passen (Dit was gewoon een verkooppraatje denk ik, maar het was leuk om je eens onder handen te laten nemen).

StappenplanNadat ze mij helemaal had opgemaakt kreeg ik ook een soort van stappenplan mee naar huis zodat ik thuis nog wist wat de verschillende stappen waren. Dit vond ik wel handig, want doordat Bobbi Brown best
wel een duur make-up merk is, draag ik deze producten enkel bij speciale gelegenheden.

Hiernaast zien jullie een foto van het stappenplan. Ik zal de stappen van het stappenplan volgen met wat uitleg bij de verschillende producten die ik gekocht heb.

STAP 1 : Je huid
Volgens het stappenplan zou ik eerst mijn gezicht moeten reinigen met miscellair water. Ik gebruik hiervoor de miscellair water van Nivea.

Nadat mijn gezicht gereinigd is, breng ik nog een hydraterende dagcrème van Nivea aan en breng ik ook een oogcrème van Bobbi Brown aan. Deze oogcrème zou ervoor zorgen dat je ogen minder vermoeid zijn en zou ze ook hydrateren (volgens wat de verkoopster mij toch vertelde). Het heeft mij €41,00 gekost en voor zo’n klein potje vind ik dit ontzettend duur. Persoonlijk vind ik niet dat echt noodzakelijk is.

Oogcreme

STAP 2: Corrector

Vervolgens moet ik volgens het stappenplan een soort van concealer aanbrengen. De ‘concealer’ bij Bobbi Brown bestaat uit twee delen. Je hebt de corrector en een creamy concealer kit.

Wallen wegdoen

 

Als eerste dien je de corrector aan te brengen. De corrector die aangeraden werd door de verkoopster was in de kleur Extra Light Bisque. De corrector heeft een roze kleur en zou ervoor zorgen dat de blauwe kleur onder je ogen zou moeten doen verdwijnen. Wanneer ik dit aanbreng vind ik ook dat dit een zeer groot verschil is. De corrector kost €28,50.

Nadat je de corrector hebt aangebracht, dien je nog de creamy concealer aan te brengen. Deze kreeg ik in de kleur Porselain. Wanneer je deze aanbrengt onder je ogen valt het niet meer op dat je enige vorm van concealer hebt aangebracht. De creamy concealer kit kost €34,00.
Hieronder zien jullie een foto met aan een kant wel concealer aangebracht en aan de andere kant niets. In het echt valt het veel harder op dan op foto, maar je ziet duidelijk dat mijn rechteroog een wat blauwe/paarse kleur vertoont onder mijn ogen en dat heb ik niet aan de linkeroog.

ooglook

 

Voor het aanbrengen van de corrector en creamy concealer kocht ik ook de bijbehorende kwast om deze producten aan te brengen. Deze kwast kost maar liefst €29,00. Ik kocht deze omdat ik thuis niet echt een kwast had om deze producten goed aan te brengen.

STAP 3: Foundation

Bij Bobbi Brown heb ik ook nog een foundation gekocht. Ik had voordien al heel fijne reviews gelezen over de foundations van Bobbi Brown en ik moet eerlijk zijn: zo een goede foundation dan die van Bobbi Brown heb ik nog nooit gezien! Hij dekt ontzettend goed en voelt heel licht op de huid. Ik gebruik deze foundation enkel bij speciale gelegenheden, want zoals je wel al gezien zult hebben zijn de producten van Bobbi Brown best prijzig. Ik vind wel dat het zijn geld waard is want hij dekt ontzettend goed en ik zal er zeker in de toekomst nog ééntje kopen. Deze foundation breng ik aan met een beautyblender.
Voor de Moisture Rich Foundation SPF 15 betaalde ik maar liefst €43,50.

Foundation

Dit waren alle producten van Bobbi Brown, maar ik zal jullie vertellen wat de volgende stappen zijn in het stappenplan.Resultaat

STAP 5: Blush

STAP 6: Lippen

STAP 7: Wenkbrauwen

STAP 8: Ogen

STAP 9: Eyeliner

STAP 10: Mascara

 

Algemene conclusie: Ik ben ontzettend blij met mijn Bobbi Brown producten. Het is natuurlijk geen drugstore make-up, dus je bent echt wel wat geld kwijt maar ik vind dat je hiervoor ook wel een goede kwaliteit voor in de plaats krijgt. Persoonlijk vind ik dat de oogcrème geen nut heeft en zal ik liever een dagcrème die ook nog eens goedkoper uitkomt.

Heb jij al eens een product van Bobbi Brown uitgetest? Laat het mij zeker weten! 

8 Replies to “Mijn Bobbi Brown producten”

 1. Ik heb nog niets van Bobbi brown, maar het lijken wel goeie producten. Zeker die concealer, ik zou wel niet zoveel geld betalen voor een oogcrème denk ik. Misschien als ik wat ouder ben en het nodig wordt 😉

  1. Ik had er een klein beetje van gehoord toen ik het kocht dus wou het eens proberen :p de concealer is echt een aanrader!

 2. Mooie producten hoor, maar zeker wel aan de prijs. Wel fijn als een professional je zo helpt met kiezen he?

  1. Ja zeker fijn, maar denk vooral dat er ook veel verkooppraatjes zijn

 3. Wat mooie producten zeg! ik heb er zelf nog niks van helaas

  1. Ja zijn zeer mooi qua uitwerking en super goed! Ben enkel iets minder enthousiast over de oogcrème. Maar de andere producten zijn zeker hun geld waard

 4. Wauw heel mooi spul! Ik hoor vaker dat dit merk echt fijn spul heeft, ook fijn voor je huid.

  1. Ja echt goede kwaliteit! Enkel jammer dat het wat duur is

Geef een reactie