NYX HD Concealer

Vorige maand vertelde ik jullie over mijn mijn lievelingsmerk Nars. Ik ben echt geobsedeerd door de concealer van Nars, nog nooit heb ik zo een goede dekkende concealer gezien. Jammer genoeg verkopen ze geen Nars in België en was ik ontzettend droevig toen ik zag hoe weinig concealer ik nog over had. Dus wilde ik eens de NYX HD Concealer uittesten omdat het blijkbaar een perfecte dupe is voor de dure concealer van Nars.

NYX HD Concealer

Ik bestelde de NYX HD Concealer via de webshop van Douglas en enkele dagen later had ik mijn bestelling ontvangen. Dus vind je dat Gent wat ver is om enkel make-up te kopen, dan is Douglas de oplossing!
13499962_1034800056574193_1303736441_oIk heb voor de kleur Light (3) gekozen, omdat dit online de beste kleur leek voor mij, maar toen ik het uitprobeerde was het iets te donker voor mij, vind ik persoonlijk.

Wanneer je naar de verpakking zelf kijkt lijkt het de perfecte kleur voor mij te zijn, maar wanneer ik deze swatchte was het een kleur die ik niet verwachte.

Maar dat weten we dan weer voor de volgende keer. Op de webshop van Douglas zijn er maar liefst 10 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Wanneer ik de concealer op heb zie je het een klein beetje zitten als je er echt op let, maar dit verberg ik door er nog een beetje met mijn foundation blender door te gaan. De concealer voelt licht en luchtig aan en de dekking is uitzonderlijk goed.

concealer

Wat ik ook ontzettend fijn vind aan de NYX HD Concealer is dat hij lang blijft zitten. Ook bevat de concealer geen parabenen en slaat hij niet wit uit op foto’s. Zoek jij nog een goede betaalbare concealer? Dan raad ik je de NYX HD Concealer zeker aan.

NYX HD Concealer 6,95 – te koop bij Douglas en binnenkort ook in hun eerste fysieke winkel in België.

Heb jij al eens deze concealer uitgetest?

xoxo

2 Replies to “NYX HD Concealer”

  1. Leuk artikel! Mijn make-up is ook van Nars, maar zocht een goedkoper alternatief ? dankjewel voor de tip!

    1. Nars blijft de beste! Maar dit is zeker een goed alternatief ?

Geef een reactie