Guhl Verrijkende Haarolie

Als je lang haar hebt, is een goede haarverzorging ontzettend belangrijk. Tijdens mijn allereerste blogpost vertelde ik jullie al over de Chi Silk Infusion, ik ben er nog steeds ontzettend blij mee (en hij is nog steeds niet op!). Vandaag laat ik jullie kennismaken met de Guhl Verrijkende Haarolie.

haarolie

Enkele weken geleden moest ik in de Kruidvat zijn om wat haarverzorgingsproducten te kopen. Toen ik aan de kassa was zag ik dat er een actie bezig was waarbij je twee producten moest betalen en je dan ééntje gratis kreeg. Snel liep ik terug naar de afdeling en zat ik eventjes te staren naar de verschillende haaroliën, uiteindelijk nam ik deze haarolie van Guhl mee naar huis.

haarolie 4

Wat belooft Guhl?
Op de achterkant, van het flesje, belooft Guhl dat de haarolie de haarstructuur herstelt, beschermt tegen hitte (tot 220°C), zorgt voor een luxueuze glans en dat het haar gezond wordt. De laatste drie redenen zijn de voornaamste redenen waarom ik voor deze haarolie gekozen heb.
Dat deze olie je haren beschermt tegen hitte is zeker een pluspunt voor mij.

guhl

De haarolie is vrij dun en vloeibaar. Nadat ik mijn haar gewassen heb doe ik 2 pompjes haarolie op mijn handdoekdroge haar en laat het vervolgens natuurlijk drogen.
Volgens Guhl kun je de haarolie ook aanbrengen voordat je je haar wast als een indringende verzorging. Ik doe dit persoonlijk niet omdat ik dit zonde vind om dit aan te brengen en vervolgens enkele minuten laten weg te spoelen.

Persoonlijk vind ik de Guhl Verrijkende Haarolie, ik breng hem al elke keer na het wassen aan. Ik merk ook dat mijn haar tegenwoordig zijdezacht is, wat zeker een pluspunt is. Ook vind ik het ontzettend fijn dat het overheerlijk ruikt, zelfs de dagen nadien kan je nog een beetje de haarolie ruiken.

Ik denk wel dat je met deze haarolie toch zeker een halfjaar mee kan doen als je (net zoals mij) het enkel gebruikt na het wassen van je haar. Voor maar liefst €9,99 kan je deze haarolie terugvinden in de Kruidvat.

Welke haarolie/haarserums gebruiken jullie?

xoxo

7 Replies to “Guhl Verrijkende Haarolie”

  1. Klinkt als een heerlijke haarolie!

  2. Olie is zo fijn voor je haar he!

    1. Inderdaad! ? Kan al niet meer zonder!

  3. Zo tof dat de geur zo lang blijft hangen, dat vind ik altijd fijn! 🙂

    1. Inderdaad! 😀 Dat is ook zo het geval bij de haarolie van Chi! 😀

  4. Dit lijkt mij een fijne haarolie! Ik gebruik zelf de L’oreal Oil-In-Cream

    1. Ja is het zeker! 😀 De volgende keer zal ik jouw haarolie eens uittesten!

Geef een reactie