L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Veel meiden zullen het wel met mij eens zijn als ik zeg dat het ontzettend moeilijk is om de perfecte foundation te vinden. Ik test heel graag nieuwe producten uit, toen ik deze foundation in de winkel zag moest ik hem wel meenemen om eens uit te proberen.

IMG_0747

Volgens L’Oréal zou je een natuurlijk effect bekomen met dank aan de nieuwste applicatiemethode. De foundation zit in een super schattig potje, ik word er steeds blij van als ik dit potje zie liggen. Ook was ik helemaal verkocht als ik de foundation in de winkel zag liggen.

De foundation is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, maar ik koos voor nummer 3 ‘Vanilla’. Ik was heel lang aan het twijfelen of ik niet beter nummer 1 zou moeten nemen, maar opzicht is nummer 3 perfect voor mijn huid.

L’Oréal Nude Magique Crushion Foundation is voor €17,99 verkrijgbaar bij de drogist (Di en Kruidvat).

IMG_0578kopie

Wanneer je het doosje opent, zie je onmiddellijk een sponsje liggen. Het is de bedoeling dat je de foundation aanbrengt met dit sponsje (= applicatiesponsje). Eerst was ik er heel positief over, maar na enkele keren ben ik toch overgeschakeld naar een driehoekig sponsje. Ik vind dat je met zo’n driehoekig sponsje, of zelfs met een beautyblender, meer grip hebt op het sponsje en je veel gemakkelijker de foundation kan uitstrijken. Maar dat is natuurlijk voor iedereen anders.

Doordat de foundation zo ligt en klein is, is deze foundation ideaal om mee te nemen in je handtas.

nude magique cushion

Als je het volgende dekseltje weer opent zie je een sponsje dat doordrenkt is met foundation. Met het applicatiesponsje duw je op het kussentje, zodat er foundation op de applicator komt. Eerst vond ik het zeer bizar en wist ik totaal niet wat de bedoeling hiervan is. Maar het is zo dat dankzij het kussentje je steeds de juiste hoeveelheid foundation op je applicatieslonsje krijgt.

Een van de grootste pluspunten aan deze foundation is dat het lekker fris en licht aanvoelt. Het voelt aan alsof je helemaal geen foundation aanhebt en je ziet ook helemaal niet dat je foundation aanhebt. Voor de mensen die dus subtiele foundations prefereren, is dit ideaal voor hun!

Conclusie

Ik geef deze foundation zeker een 9,5/10. Persoonlijk is deze foundation de beste foundation die ik al eens heb uitgetest. Het geeft een naturel effect en dat is zeker iets waar ik opzoek ben in een foundation. Momenteel gebruik ik hem dagelijks en ben nog steeds onder de indruk van het resultaat.

Had jij al eerder van de Nude Marique Cushion Foundation gehoord?

xoxo

14 Replies to “L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation”

 1. Ziet er goed uit deze foundation

  1. Is het zeker! 😀 zeker de moeite waard om uit te proberen!

 2. Wauw, klinkt goed dit! Ben wel benieuwd naar de ingrediënten? Ik heb namelijk een vrij onzuivere huid en let daar goed op haha. 🙂

  1. Zodra ik thuis ben zal ik hier alle ingrediënten opschrijven 😀

  2. Heb je anders geen facebook, dan stuur ik je een foto want het is wel redelijk wat :p

   1. Je mag me ook mailen! Als het goed is heb je mijn emailadres door mijn reactie haha 🙂

    1. Sorry voor het lang wachten, ik heb het je direct gemaild met een foto! 😀

     1. Daaankjewel! 🙂

 3. Klinkt erg goed!

 4. Ik heb deze foundation ook en ben er net als jij super tevreden mee 🙂 Echt een leuk artikeltje!

  1. Inderdaad! 😀 Als deze op is, ga ik zeker eens een Cushion Foundation van een ander merk uitproberen en zien of het dezelfde kwaliteit is 😀

 5. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over deze foundation! Ik heb eigenlijk nog nooit een foundation in een doosje geprobeerd, ben benieuwd of het iets voor mij is.

  1. Zeker doen! Is echt de moeite waard

Geef een reactie