Kwasten reinigen met de Brush cleansing palette van Real Techniques

Afgelopen weekend moest ik bij Di zijn om wat dingen te gaan kopen. Zoals gewoonlijk stapte ik de winkel weer buiten met veel meer dan wat ik oorspronkelijk voor ogen had.

real techniques

Eén van de dingen die ik meenam was het Brush cleansing palette van Real Techniques. Toen ik thuis kwam testte ik het onmiddellijk uit.

Zoals je kan zien (aan de verpakking en naam) is het palletje ontworpen om je kwasten te kunnen reinigen. Voordien deed ik steeds wat Brush cleanser water, van de Hema, in een potje en ging ik vervolgens met ronde bewegingen (voor de ronde kwasten) over een papiertje tot al de make-up uit mijn kwasten was.

Ik vind de Brush cleansing palette een zeer handig hulpmiddel. Het gaat veel sneller en er komt ook veel meer make-up af. Net als de kwasten, is de Brush cleansing palette eventjes een investering, maar is zeker de moeite waard. Het kost €19 bij Di .
Hierboven zie je hoeveel make-up er van mijn kwastje van de eerste keer mee af kwam.

Wat ik zeker een pluspunt vind: is dat je onderaan een soort van bandje hebt, waar je je hand kan doorsteken zodat je het palletje beter kan vasthouden.

 

Hoe moet je het gebruiken?

  1. Volgens Real Techniques moet je eerst je kwast (enkel de haartjes) onder stromend warm water moeten doen, maar je kan net als mij gewoon direct naar stap 2 gaan;
  2. Doe wat cleansing water (ik gebruik die van de Hema) in de Brush cleansing palette;
  3. Beweeg met je kwast over de hele pallet. Zie dat je over alle bolletjes komt;
  4. Indien je nog wat make-up in je kwastjes hebt zitten kan je stap 2 en 3 opnieuw doen;
  5. Spoel het water met de make-up uit en laat je kwastjes even drogen.

TIP!
Wat wel belangrijk is bij het drogen, is dat je je kwasten op iets legt zodat het water niet in je penseel komt. Op onderstaande foto zien jullie beter wat ik bedoel.

IMG_0682

Heb jij al eens  de Brush cleansing palette van Real Techniques gebruikt?

xoxo

3 Replies to “Kwasten reinigen met de Brush cleansing palette van Real Techniques”

  1. Ik heb hem nooit gebruikt ik heb een brush egg

    1. Moet je echt eens uitproberen! Is echt de moeite waard! 😀

Geef een reactie