#Unilevercareday

Sommigen onder jullie zullen het wel gezien hebben op Facebook, maar gisteren ben ik, samen met medebloggers en youtubester EllenEvi en Eline, naar de #Unilevercareday geweest. Tijdens de #Unilevercareday konden we kennismaken met de nieuwste producten van Axe, Coral, Dove, Signal en Zwitsal.

Ik zal jullie vertellen wat mij allemaal is bijgebleven van deze onvergetelijke avond.

 

Toen we binnen kwamen kregen we onmiddellijk een lekkere ice tea van Pure Leaf. Normaal drink ik zelden ice tea, maar deze was echt de moeite waard!

Dove

Vervolgens gingen we maar eens luisteren naar de innovaties van Dove. Een zeer vriendelijke man legde ons de nieuwste producten uit. Maar er is maar één product dat ik niet snel zal vergeten: Dove douchecrème en nourishing oil & care. Ik vond het zeer spijtig dat ik van dit productje geen staaltje kon meenemen, want jammer genoeg is het pas verkrijgbaar vanaf juli 2016. Maar zodra ik deze heb, zullen jullie er zeker iets van over kunnen lezen op mijn blog!

Bij Dove heb ik ook een gepersonaliseerde douchegel laten maken met “Te quiero mama” voor de mama natuurlijk en eentje met mijn blognaam op.

 

My Color Passport

Bij My Color Passport heb ik een test ondergaan waar ze aan de hand van je ondertonen, haarkleur en oogkleur jouw eigen kleurenpaspoort samenstellen. Na de test kreeg je een doosje waar de 8 perfecte kleuren zouden in zitten. Toen ik dit zag vond ik dit echt niet zo mooi, blijkbaar zouden vooral donkere kleuren bij mij staan. Ik vond het eerst zeer raar, maar wil het zeker eens een kans geven. Binnenkort zal ik hier eens een lookbook over schrijven.

Na het maken van de test kreeg ik ook een mailtje toegestuurd waar je werd uitgenodigd om de applicatie te downloaden. Op deze applicatie is er een superleuke functie: je kan namelijk een foto van je nemen en als je over een gedeelte van bv. je T-shirt gaat, gaat de applicatie jou vertellen of deze kleur je al dan niet staat aan de hand van smileys.

de mol gillesZwitsal

Bij Zwitsal heb ik een gepersonaliseerde bad- en wasgel laten maken met de geboortedatum van mijn mama en mijn geboortedatum op. Ook vertelden ze ons dat ze van hun traditionele verpakkingen af wilden en we dus binnenkort meer Frozen – en Star Wars verpakkingen zullen zien.

Ook zag ik bij de stand van Zwitsal De Mol Gilles en natuurlijk moest ik daar een selfie mee hebben! 😀

Raw food by Julie Van den Kerckhove

Voor de #Unilevercareday had ik nog nooit over Raw food gehoord. Raw food is een principe waarbij je voedingsmiddelen in hun “rauwe” vorm gaat gebruiken. Bij Raw food ga je ook niets van je voeding bakken, branden of verhitten boven de 50°.

Ik vond het ontzettend lekker! Normaal gezien ben ik een redelijk moeilijke eter, maar dat was dit keer niet het geval. Dus als je ooit de kans krijgt om Raw food uit te proberen, neem je kans want het is ontzettend lekker!

Alle uitgenodigden kregen een #Unilevercareday tas mee naar huis, waar nog heel veel verzorgingsproducties in zaten. Jullie zullen hier wel nog geregeld over lezen!

xoxo

 

5 Replies to “#Unilevercareday”

  1. Het was inderdaad een super leuke avond met veel interessante producten!!

  2. Leuk dat je er ook Was! Was echt een leuk event! 🙂

    1. Oh was je daar ook? Ik heb je niet gezien! Het was inderdaad een super leuk event! 😀

  3. Het lijkt een heel leuke dag te zijn geweest! Ik had er ook graag bij geweest…

  4. […] sinds de Unilevercareday sta ik te popelen om dit product uit te testen. De man die ons toen wat extra info gaf zei dat […]

Geef een reactie