Hoe goed bescherm jij jouw huid tegen de zon?

Zoals jullie wel al weten, is het beschermen van je huid ontzettend belangrijk. Vooral het verzorgen van je gezicht. Niet alleen vroegtijdige huidveroudering wordt door de zon veroorzaakt, maar ook ernstige ziektes zoals huidkanker kunnen optreden. Voorzichtig zijn, is dus de opdracht!

Ik vind het ontzettend jammer dat jongeren zich tegenwoordig niet meer beschermen tegen de zon. Het enige wat ze willen is er bruin uitzien. Zelfs na alle afschrikwekkende verhalen vinden ontzettend veel meiden dat het teveel ‘gedoe’ is om zich in te smeren en ze zich daarom niet willen insmeren.

Sun protection face cream SPF 30

sun protection face cream

Sinds enkele weken smeer ik mij dagelijks in met de Sun protection face cream van Rituals. Vorig jaar gebruikte ik deze zonnecrème ook en ik vind het echt een super goed product!!

Het grootste pluspunt van deze zonnecrème is dat het zo klein is dat je het overal mee naartoe kan nemen zonder extra gewicht. Ik ben niet helemaal zeker of dit de grote tube is of een gratis staaltje dat ik eens kreeg bij een aankoop. Ook belooft Rituals dat het een anti-aging zonnecrème is.

Het nadeel is wel dat het niet waterresistent is. Na het zweten, zwemmen of afdrogen moet je je dus weer insmeren met deze zonnecrème.

Welke zonnecrème gebruik jij voor jouw gezicht?

xoxo

6 Replies to “Hoe goed bescherm jij jouw huid tegen de zon?”

  1. Ik denk dat ze het belang van zonnebescherming niet inzien vandaar dat jongeren dat doen. Ik gebruik la rochay posay echt een fijn merk.

    1. Nochtans horen we heel vaak het belang van een goede zonnebescherming (op TV, in de krant, op social media,…). Ik hoop dat er nu, na het lezen van mijn blog, dat er misschien wat meer jongeren zich hiervan bewust worden. En ik zal eens die van la rochay proberen als die van Rituals op is 😉

  2. Ik gebruik al jaren de zonnecrème van Louis Widmer op aanraden van mijn dermatologe.

    1. Oh zal ik zeker eens uittesten!

  3. Heb deze overlaatst ook gebruikt, maar nog niet kunnen gebruiken. Blij te horen dat jij er tevreden van bent!

    1. Gekocht*

Geef een reactie