Mijn lievelingsmerk: NARS

Exact één jaar geleden kwam ik in aanraking met (volgens mij toch) het beste make-up merk die er op deze aardbol bestaat: Nars. Vandaag ga ik jullie vertellen wat mijn ervaring geweest is met Nars.

Mijn eerste Nars aankoop was in de Sephora in Barcelona. Ik was er op eindejaarsreis en het was helemaal niet de bedoeling om daar een grote aankoop te doen, maar toch is het gebeurd en ik heb er helemaal geen spijt van.

Zoals velen onder jullie wel al zullen weten, is Sephora de hemel op aarde: duizenden merken allemaal in één en dezelfde winkel. Samen met enkele vriendinnen wilden we ons even mooi maken voor diezelfde nacht. We kregen heel wat bruikbare hulp van de visagist, we waren zo blij dat we haar hadden dat we zelfs een foto met haar namen. Zij gaf ons een duwtje in de rug om Nars uit te proberen.

Ik had voordien weleens van de lippenstiften van Nars gehoord. Helaas is het niet bij één ding gebleven.

Nars Lipstick.jpgNars Lipstick

Ik had al zeer veel positieve commentaar gehoord over de lipsticks van Nars, ook was ik al een hele tijd op zoek naar een mooie, donkere lippenstift. Toen ik deze zag was ik helemaal verliefd. Het omhulsel van de lippenstift is zeer mooi, ik heb zelfs alle doosjes bijgehouden omdat ik deze zo mooi vond en ze niet wil beschadigen.
Qua kleur koos ik voor: Charlotte.

ConcealerNars Concealer

Vervolgens kocht ik een Concealer van Nars. Ik heb al heel wat concealers uitgetest en deze concealer is veruit de beste die ik al heb uitgetest. Persoonlijk dekt het zeer goed. Toen ik de kleur zag dat de visagist mij wilde geven, dacht ik eerst dat deze veel te licht zou zijn voor mijn huidskleur, maar datIMG_0602 was zeker niet waar. Na het uitstrijken van de concealer was het heel natuurlijk en zag je niet dat ik make-up aan had. Zoals je wel al ziet is de concealer stilletjes aan op aan het geraken spijtig genoeg! 🙁

Voor het aanbrengen van de concealer kocht ik mij ook een speciaal borsteltje (nr.57) van de Sephora. De visagist gebruikte dit borsteltje ook.

Nars Blush

Blush NarsVoor de blush koos ik voor de “Orgasm“. Persoonlijk vind ik dat deze blush zeer veel pigment afgeeft. Ik heb nog nooit een blush gehad waarbij het zo goed was. Tegen het einde van de avond zag je nog steeds dat ik blush aan had. Voor de blush kocht ik ook een speciaal borsteltje, deze keer van Nars zelf.
IMG_0610Het borsteltje heeft een speciale vorm en het is zeer handig om
met dit borsteltje een blush aan te brengen. Het is meer een plat borsteltje waardoor je gerichter je blush kan aanbrengen.

 

 

Algemeen

Ik vind het echt een super goed merk. Natuurlijk is Nars duurder dan Essence en dergelijke, maar ik vind dat het echt wel zijn geld waard is. Heb er nog geen seconde spijt van. Ik raad jullie allemaal eens aan om deze productjes eens uit te testen. Jammer genoeg weet ik niet meer hoeveel ik voor deze make-up producten betaald heb.

Hebben jullie al eens iets van Nars uitgeprobeerd?

P.S.: Vergeet ook niet om mee te doen aan mijn Winactie !

xoxo

 

13 Replies to “Mijn lievelingsmerk: NARS”

 1. Wat een mooie kleur lipstick??

  1. Ja echt de moeite! 😀 Ik had jammer genoeg geen swatch van de lipstick

   1. Ja, maar we kunnen de kleur zo ook zien het is prachtig!??

    1. Dank je! 😀 Ik raad je aan om hem zeker eens uit te proberen!

     1. Ja, misschien dat Gibby het voor haar verjaardag kan vragen??

 2. Ik heb absoluut nog niets van Nars…elke keer twijfel ik om wat te kopen.Na het lezen van jou artikel ga ik toch maar eens wat aanschaffen 😉

  1. Ja het is zeker de moeite waard, ik was ook eerst wat achterdochtig aangezien het echt wat prijzig is, maar achteraf gezien is het echt zijn geld waard! 😀

 3. Wat een mooie producten zeg! Ik wil ook graag meer Nars producten. Ik heb nu 2 blushes en 1 palette met blushes en bronzers. Ben nog heel benieuwd naar de lipsticks en de bekende foundation en concealer.

  1. De concealer is echt de moeite waard! Dekt echt super goed!

 4. De lipstick ziet er zo prachtig uit???

  1. Is hij ook! ? Hij voelt echt super natuurlijk aan en is net niet te fel! Echt de moeite waard!

 5. […] maand vertelde ik jullie over mijn mijn lievelingsmerk Nars. Ik ben echt helemaal geobsedeerd door de concealer van Nars, nog nooit heb ik zo een goede […]

 6. […] De Instant Age Rewind Concealer heeft een goede dekking! Jammer genoeg wel niet zo dekkend als mijn Nars concealer, maar voor een drugstore concealer is hij best wel […]

Geef een reactie