L’Oréal Fixing Mist review

Vind je het ook vervelend dat je make-up niet een hele dag blijft zitten? Dan is de L’Oréal Fixing Mist iets voor jou. 

Al een hele tijd hoorde ik tientallen geruchten over een magisch productje dat ervoor zorgde dat je make-up een hele dag op dezelfde plaats blijft zitten. Met heel wat vooroordelen wilde ik het product dan toch een kans geven om het uit te proberen.

Fixing mistIk koos voor de Fixing Mist van L’Oréal omdat ik vind dat L’Oréal wel goede producten heeft en L’Oréal zal ook niet een slecht product op de markt brengen, zo was ik op voorhand al wat gerust gesteld over dit product.

Toen ik het product voor het eerst uittestte vond ik het eng om het product op mijn gezicht te sprayen. Dit voelt heel onnatuurlijk aan en lijkt precies alsof iemand peperspray op je richt. Voor gebruik moet je het product schudden.

Volgens de gebruiksaanwijzing van L’Oréal moet je het product 2 of 4 keer sprayen in een X- of T-vorm, terwijl je je ogen toe houdt.
Als ik het gebruik kies ik voor de T-vorm omdat dit iets natuurlijker is dan de X-vorm.

Na het sprayen is je gezicht wat nat, maar na iets minder dan één minuut droogt de Fixing Mist al uit. Ik had zelfs de tijd niet om hiervan een foto te maken, zo snel dat het gaat. Wat zeker een pluspunt is: is dat je het product, in de loop van de dag, niet op je gezicht voelt zitten.

Ik gebruik het product nu al een hele week en ik kan me al geen leven zonder de Fixing Mist voorstellen. Voor ik de Fixing Mist probeerde kreeg ik steeds aan het einde van de dag een afdruk van mijn mascara of soms zag je mijn blush niet meer, maar sinds ik de Fixing Mist van L’Oréal heb geprobeerd is dit niet meer gebeurd.

Hieronder zal ik jullie kort de voor- en nadelen meegeven:

Voordelen:

 • Zeer goedkoop (kostte minder dan €10);
 • In minder dan één minuut was het product al droog;
 • Je make-up blijft een hele dag op de juiste plaats staan;
 • Je voelt de Fixing Mist niet zitten op je gezicht.

Nadelen: Ik zie geen nadelen aan de L’Oréal Fixing Mist. Ik zie enkel en alleen maar voordelen.

Het product krijgt van mij zeker een 10/10, ik raad het iedereen aan die veel make-up draagt of als je je make-up een hele dag op de juiste plaats wilt hebben.

Hadden jullie al eens eerder van de L’Oréal Fixing Mist gehoord?

xoxo

11 Replies to “L’Oréal Fixing Mist review”

 1. Leuk dat deze fixing spray niet zo duur is 🙂

  1. Ja inderdaad, is denk ik zelfs de goedkoopste die ik gevonden heb! Was maar €9,95 ofzo 😀

   1. Super leuk, voor die prijs wil ik dat wel eens testen 🙂

    1. Inderdaad! Laat maar weten wat je ervan vond! 😀

 2. Ik heb wel fixing sprays maar wist niet dat L’óreal ook zo’n fijne heeft! handig om te weten 🙂

  1. Ik wist het ook niet tot ik ze zag liggen in de winkel :p Is echt de moeite waard op te proberen!

 3. ben erg benieuwd na de mist spray

  1. Is echt de moeite waard!

   1. Heb ze tot nu toe nog niet gespot dus maar even extra goed opletten

    1. Ik heb ze in de Di gevonden, denk dat ze die ook wel in de Kruidvat zullen hebben. Gewoon goed kijken! 😀

     1. Jaa idd ik ga zeker even kijken?

Geef een reactie