Axitrans Classic Roller

EINDELIJK schijnt het zonnetje weer in ons klein landje. Dit is de tijd waar velen mensen naar hebben uitgekeken. Jammer genoeg zijn hier ook wat nadelen aan: als je een short draagt zie je tot waar je short was, je zweet veel gemakkelijker,… Vandaag ga ik jullie een productje laten zien dat jullie kunnen gebruiken om een “zweetgeur” tegen te gaan.

Het product waar ik het over wil hebben is Axitrans Classic Roller. Ik gebruik deze roller al enkele jaren, hoe ik eraan ben gekomen weet ik niet meer zo goed. Het product is niet enkel bedoeld voor mensen die problemen hebben met transpiratie, ook is het geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

IMG_9723Gebruik:
Deze roller moet je tweemaal per week aanbrengen. Ik doe dit persoonlijk de eerste keer op zondagavond (na het douchen) en doe dit voor de tweede keer maandagochtend opnieuw, dit volstaat voor een volledige bescherming gedurende 7 à 10 dagen.

Je hebt blijkbaar een roller van 20 ml en eentje van 50 ml. Deze rollers gaan echt maanden lang mee. Ik heb een roller van 20 ml en gebruik deze al ongeveer 4 maanden en is nog niet leeg.

Deze roller bevat: alcohol denat., aqua, aluminium chloride, urea en hydroxypropylcellulose.

Natuurlijk zijn aan alle producten wat voor- en nadelen. Hieronder heb ik wat voor- en nadelen opgesomd voor jullie.

Voordelen:

  • Je hoeft het slecht tweemaal aan te brengen;
  • Je kan bovenop deze roller nog eens een andere deodorant gebruiken zonder dat er consequenties zijn;
  • Je zal minder snel naar zweet ruiken;
  • Het is zeer gemakkelijk te gebruiken;
  • Het gaat maandenlang mee.

Nadelen:

  • Je moet eventjes wachten vooraleer je een T-shirt aandoet, anders krijg je plekken op je T-shirt.

Ook wil ik jullie nog één tip meegeven als jullie het product gaan gebruiken: scheer je oksels niet op de dag dat je Axitrans gebruikt, door de alcohol gaan je oksels pikken en worden deze rood. NOOIT doen want dit doet ongelofelijk veel pijn (geloof mij maar ;)).

Axitrans krijgt van mij een 9/10. Ik vind het echt een super goed product en raad jullie het zeker aan om eens uit te proberen.

Hopelijk heb ik jullie iets bijgeleerd.

xoxo

 

3 Replies to “Axitrans Classic Roller”

  1. super handig idd,ik gebruik een soort gelijk product van rexona.

Geef een reactie