The Lily Shop

Zoals jullie al wel gezien hebben hou ik ervan om naar winkeltjes te gaan die niet in enkel hoofdstad zijn. Ik had jullie al reeds laten weten dat Clouds of Fashion zo’n winkeltje is. 

Enkele dagen geleden ben ik naar Oostende geweest en zag ik daar net zo’n winkeltje als COF. Deze winkel heet Lily, toen ik pas binnen kwam zag ik dat ik dit winkeltje al zo vaak op Facebook heb zien staan.

Het interieur is net zoals bij COF: netjes en toch apart van de andere winkels. Bij Lily kan je van alles kopen, je kan er gewoon kledij en schoenen kopen tot zelfs spulletjes voor je interieur.

Alle kleding van Lily is van zeer goede kwaliteit. Toen ik aan het rondkijken was was ik aan het twijfelen tussen een T-shirt (met “Topwijf” op) en een paar schoenen. Uiteindelijk koos ik voor de schoenen, maar heb echt wel spijt dat ik deze T-shirt niet gekocht heb.

Lily heeft 2 winkels in België: er is 1 in Oostende en 1 in Mechelen. Echter ben ik vandaag naar de winkel in Mechelen geweest en ziet de winkel er iets anders uit. In Oostende zijn er twee verdiepingen en in Mechelen maar ééntje. Daarom denk ik dat ze in Mechelen niet alles hebben jammer genoeg. Mijn T-shirt met “Topwijf” op was er ook niet in Mechelen :(.

De schoenen die ik gekocht heb, hebben achteraan een glitteraccentje. Naar zo’n schoenen was ik echt maanden naar op zoek maar steeds als ik er één vond waren ze hun geld niet waard. Toen ik deze bij Lily zag was ik op slag verliefd. De schoenen kostte maar €29.95, dan is echt niets voor schoenen. Ook lopen ze nog is super comfortabel.

Ik raad jullie allemaal eens aan om een bezoeken te brengen bij Lily. Hebben jullie al eens bij Lily gekocht?

xoxo

4 Replies to “The Lily Shop”

 1. Zulke unieke winkeltjes vind ik ook heel erg leuk! Echt heel mooie spullen en schoenen 😀

  1. Ik vind het vooral leuk dat dan niemand die kleren of schoenen heeft en dat je uniek bent 😀 & Dank je! Is echt de moeite waard om eens langs te gaan!

 2. Prachtige winkel,hoor! Ik ben zelf ook op zoek naar leuke sneakers en daar mag wel wat bling aan zijn!
  Ps. Er is momenteel een winactie op mijn blog. Zin om mee te doen?

  1. Oh zeker de moeite om dan eens te gaan zien! Ik was al weken naar zulke schoenen op zoek maar waren steeds veel te duur en deze kon ik gewoon niet laten liggen. Ze lopen ook super goed! 😀
   Oh leuk! Ik ga zeker meedoen, bedankt om het te laten weten xoxo

Geef een reactie