Sleek Matte Me: Birthday Suit #436

Tijdens mijn vorige blog had ik jullie al reeds verteld dat ik een Sleek Matte Me lippenstift heb gekocht. De Matte Me reeks van Sleek is een reeks met enkel Liquids in die snel mat worden. Speciaal voor jullie heb ik deze direct uitgetest zodat ik jullie zo snel mogelijk kon meedelen wat ik hiervan vind. 

IMG_0348

Net zoals bij het Countouring & Blush pallet is er hier ook weer een mat deeltje aangebracht aan het product. Het zwarte gedeelte is mat gemaakt, waar vervolgens Sleek op staat geschreven in een glans.

Ik koos voor de Birthday Suit #436, omdat ik al een hele tijd naar een neutrale kleur op zoek was. Deze sloot er wel heel erg om aan. Voor ik het uittestte had ik wel wat schrik dat dit eerder naar de roze kant zou gaan en dat het niet echt neutraal zou zijn, maar toen ik het uittestte was dit niet het geval. Ik vind het echt een supermooie kleur.

Hieronder zal ik enkele voor- en nadelen geven van de lippenstift

VOORDELEN:

  • Zeer mooie en neutrale kleur;
  • Na enkele seconden wordt het al direct mat;
  • Zeer goedkoop (€7.99);
  • Nadat je gegeten hebt, ziet je lippenstift er nog perfect uit.

NADELEN:

  • Als je een foutje maakt, moet je er direct bijzijn anders is het zeer moeilijk om deze bij te werken;
  • Het droogt je lippen gemakkelijker uit dan andere lippenstiften.

Zelfs al droogt deze lippenstift mijn lippen sneller uit ga ik deze blijven gebruiken omdat het zo’n mooie kleur is. Ook vind ik het zeer positief dat de lippenstift op zijn plaats blijft zitten nadat je gegeten hebt.
Hieronder zien jullie ook een foto waar ik de lippenstift aan heb.

Wat vinden jullie van deze Matte Me van Sleek?

xoxo

4 Replies to “Sleek Matte Me: Birthday Suit #436”

  1. Ik vind de kleur je echt heel mooi staan!

  2. Ziet er goed uit, jammer dat ‘ ie je lippen uitdroogt!

    1. Ja dat is inderdaad jammer! Wel merk ik de laatste tijd dat ze minder uitdrogen, dus kan ook zijn dat het aan mijn lippen zelf lag 😀

Geef een reactie