Sleek Face Form: Contouring & Blush Palette

Sleek is al enkele weken te koop in België, jammer genoeg had ik nooit de tijd om eens een kijkje te gaan nemen tot ik enkele dagen geleden in Leuven was. Sleek is enkel te koop in sommige Di’s in België, maar ik was 100% zeker dat ze Sleek in Leuven hadden. Ik heb zeer lang zitten zoeken achter hun standje, maar eindelijk zag ik hem staan.

Het is een zeer klein standje waar je zeer gemakkelijk over kan zien, maar eens je het ziet kan je er je ogen niet van af houden. Op zich vond ik dat er heel veel verschillende productjes in de aanbieding waren, dat had ik zeker niet verwacht.

Ik wilde het op veilig spelen en koos voor de Sleek Face Form Contouring & Blush Palette Lightversie.

Wat mij als eerste opviel is dat het doosje, waar je palletje zich in bevindt, is toegeplakt met plakband. Dit vind ik persoonlijk echt een pluspunt, want steeds als ik make-up koop heb ik steeds bang dat iemand mijn producten al heeft aangeraakt (dit heb ik vooral bij potloden en penselen).

Toen ik vervolgens het doosje open deed vond ik het zeer leuk dat Sleek niet enkel de buitenkant van het doosje verzorgd heeft, maar dat ze binnenin ook doorgaan. Vanbinnen heeft het doosje een roze schijn (verwijst naar de kleur roos die zij in hun logo gebruiken), dit is iets wat je niet snel verwacht en vond dit wel zeer leuk om eens te zien.

Maar daar stopt het ook niet bij: het palletje is nog eens mooi mat en met enkel Sleek in een glans erop gezet. Dit is iets wat Sleek bij al zijn producten probeert te doen. Er is steeds wel iets mat, hierdoor herken je vaak dat het Sleek producten zijn.

Op de achterkant van de doos zit er ook een soort stappenplan die je kunt volgen als je niet goed weet hoe je hieraan moet beginnen.

Volgens Sleek moet je als volgt tewerk gaan:
IMG_0328

  1.  Breng de contour poeder aan om je jukbeenderen, neus en kaaklijn te definiëren.
  2. Breng vervolgens de highlighter op de plaatsen van je gezicht waar het licht zou schijnen
  3. Als laatste breng je de blush aan op

Persoonlijk breng ik eerst liever de blush aan vooraleer ik de highlighter aanbreng. Dit vind ik iets natuurlijker overkomen en vind dit ook gemakkelijker van werken doordat ik mijn highlighter boven mijn blush aanbreng (bovenaan mijn kaak ongeveer).

Nog een tip die ik jullie zeker wil meegeven is om de contour poeder in een 3-vorm aan te brengen op je gezicht. Dit heeft een schminkster mij ooit eens verteld en gebruik dit nu dagelijks.

Vandaag heb ik ook een Matte Me lipstick gekocht van Sleek, over dit product zal ik morgen of overmorgen een blogbericht schrijven.

Hebben jullie al eens een Sleek product uitgeprobeerd?

Schermafbeelding 2016-03-16 om 14.14.49

 

5 Replies to “Sleek Face Form: Contouring & Blush Palette”

    1. Echt de moeite waard! Was ook niet zo duur, het kostte maar €13,99 😀

  1. […] mijn vorige blog had ik jullie al reeds verteld dat ik een Sleek Matte Me lippenstift heb gekocht. De Matte Me […]

Geef een reactie