Mijn favoriete Rituals badproducten

Wanneer je aan Rituals denkt denk je automatisch aan hun talloze geurstokjes. Maar vandaag ga ik het daar niet over hebben, vandaag heb ik het over hun badproducten. Deze zijn net als hun geurstokjes zeker de moeite waard.

Toen ik voor het eerst een Rituals winkel binnen stapte vond ik al hun producten zo duur dat ik ze zelfs niet eens wilde uitproberen. Tot ik ooit eens een Rituals cadeaupakketje voor mijn mama had gekocht. Ik had dit gekocht voor Moederdag, om haar te bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan heeft. Dit was natuurlijk ook het ultieme moment om eindelijk hun badproducten en dergelijken uit te proberen.

Ik ga jullie nu mijn favoriete producten laten zien.

IMG_0225.JPG

Als eerste wil ik het hebben over de Yogi Flow Doucheschuim. Dit is een product waar ik zo verliefd op ben. Ik heb al veel van zulke doucheschuimpjes gebruikt en nog nooit heb ik eentje gehad die zo lekker ruikt als deze. Zelfs na enkele uren ruik je het nog steeds.

Ik heb ook al eens de oranje fles van Rituals uitgeprobeerd, maar ik vind de rode versie toch veel frisser qua geur. Dit kan bij jou misschien niet zo zijn, maar de doucheschuim van Rituals is zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Toen ik het voor het eerst in de winkel zag staan dacht ik nooit dat dit bij één van mijn favoriete producten zou staan. Toen vond ik het een zeer duur product, het kost €8, maar als je ziet dat dit product maanden meegaat is het zeker de moeite waard. Je hoeft er ook niet veel van te gebruiken want na 5 seconden schuimt het enorm.

IMG_0220

Het volgende product waar ik het over wil hebben is een product die ik nog maar enkele weken geleden ontdekt heb, Energy Bubbles Badschuim. Deze badschuim was toen enkel verkrijgbaar in één geur (weet niet of dit ondertussen al veranderd is).

Het heeft ongeveer dezelfde geur als de doucheschuim maar is toch iets anders, ik kan het eigenlijk niet zo goed beschrijven.

Ik giet altijd maar een klein beetje van het badschuim in bad, maar dat is niet genoeg om een heel bad vol met schuim te hebben jammer genoeg. Als ik moet kiezen tussen de doucheschuim of het badschuim is het zeker het doucheschuim.

IMG_0233.JPG

Als laatste wil ik het ook nog hebben over de Fortune Oil Doucheolie. Dit product heb ik nu al misschien een halfjaar en is echt geweldig. Natuurlijk gebruik ik deze niet elke dag.

Dit is wel nog maar de eerste doucheolie die ik geprobeerd heb bij Rituals, maar vind hem echt goed. Het voordeel bij de oliën is wel dat elke olie bij een bepaalde doucheschuim past die vervolgens ook dezelfde kleur heeft. Ik gebruik deze olie vooral nadat ik mijn benen geschoren heb want dankzij deze olie worden mijn benen zijdezacht. Fortune Oil kost €8,50.

Algemeen besluit: Ik raad jullie allemaal om eens de doucheschuim en doucheolie eens te proberen. Ze kosten jammer genoeg veel, maar ze gaan ook heel lang mee.

Hopelijk hebben jullie hier iets aan gehad.

Schermafbeelding 2016-03-16 om 14.14.49

3 Replies to “Mijn favoriete Rituals badproducten”

  1. Die douche schuim is zooooo lekker!!! Die voor in bad heb ik ook, ook erg fijn!!!

    1. Inderdaad! Die doucheschuim is echt mijn favoriet ?

  2. ik ben ook absoluut fan van alle Rituals producten!

Geef een reactie