The place to be: Clouds of Fashion (Antwerpen)

Ben je het ook beu dat je al eens een leuke t-shirt hebt gekocht, maar enkele weken later iemand spot met identiek dezelfde t-shirt? Ik heb de oplossing:  Clouds of Fashion is jouw place to be.

Exact één jaar geleden leerde ik voor het eerst Clouds of Fashion kennen. Het was zeer onschuldig: ik zag hun Instagram account en zag onmiddellijk dat ze zeer leuke kleding hadden. Enkele dagen later bezocht ik hun website en zag ik dat ik online ook kon kopen, maar doordat ik de maten niet kende vond ik dit wat riskant. Het duurde pas tot de zomervakantie tot ik eens voor het eerst de winkel kon binnen wandelen.

11994000_973142439406622_1898353375_oClouds of Fashion bevindt zich jammer genoeg  niet op de Meir, dat vind ik echt een enorm nadeel. Vanaf de Meir moet je toch zo’n 10 minuutjes ongeveer wandelen tot je er geraakt. Dus steeds als ik naar Clouds of Fashion wil gaan moet ik steeds zien dat mijn iPhone goed is opgeladen zodat ik mijn GPS kan gebruiken.

Het grootste voordeel aan COF is dat er geen duizenden winkels van zijn en dat hierdoor niet heel je stad met dezelfde kledij rondloopt. Wat ik ook zeer fijn vind is dat er steeds een klein cadeautje bij zit. De eerste keer dat ik er iets kocht kreeg ik enkele snoepjes en een spiegeltje. Vorige week kreeg ik er 3 nagelvijlen.

Binnen heeft het ook een zeer leuke stijl en is het niet zoals de typisch H&M winkels (zie onderstaande foto’s).

De eigenares van deze winkel speelde ook mee met het TV-experiment “De Dictator”. Voor het laatst werd ze benoemd tot “Belofte van het jaar”, dat is een award voor vrouwelijke onderneemsters die tussen 2 en 5 jaar hun zaak uitbaten.

Ik raad iedereen vooral eens aan om hun website toch eens te bekijken. En als je de winkel eens in het echt wilt zien moet je in de Nationalestraat 79 in Antwerpen zijn.

xoxo
Joyce

8 Replies to “The place to be: Clouds of Fashion (Antwerpen)”

 1. Zo verliefd op die winkel! Inderdaad de place to be als je eens iets anders wilt!

  1. Inderdaad! 😀 Heb voor het laatst nog gelezen dat ze gaan uitbreiden en een winkel gaan plaatsen in Gent dacht ik

    1. Ja je moet eens kijken op hun facebook pagina, daar had ik zoiets gelezen :p

 2. Lijkt mij een leuke winkel. H & M vind ik niet echt een leuke winkel.

  1. Is het ook hoor! H&M is de laatste tijd ook mijn ding niet meer hoor. Deze winkel is echt een aanrader! 😀

   1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik H&M nooit leuk heb gevonden. Deze winkel ziet er wel leuk uit. Hoe zit het met de kwaliteit? Hebben ze ook strech broeken?

    1. Wel goede kwaliteit! Je ziet duidelijk het verschil tussen de COF kleren en H&M of Primark kledij. Alle soorten broeken die zij hebben kan je vinden op hun webshop, hun assortiment veranderd geregeld

Geef een reactie